avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Activitate dmoc

Activitate dmoc

buna ziua,

In urma cu 2 saptamani am fost implicat intr-un accident auto fara victime. Pentru ca nu m-am inteles cu soferul implicat in accident, am mers la biroul tamponari auto din cadrul politiei rutiere. Aici am primit castig de cauza, mi s-a inmanat o "Autorizatie de Reparatii", soferului implicat i s-a ridicat permisul 3 luni. Totul ok pana aici.

Ajung la asigurator, acesta cere procesul verbal, ma intorc la politie. Politia imi spune ca nu imi poate da copie dupa procesul verbal datorita noii legislatii pentru protectia datelor. Asiguratorul trebuie sa faca o cerere pentru predarea directa catre acesta.

Asiguratorul a facut cerere, si s-a raspuns ca dureaza pana la 30 de zile un raspuns din partea politiei. Noaptea mintii.

Este legat refuzul de eliberare al procesului verbal direct mie? Ce parere aveti?
Am gasit raspuns:
(3) Societăţile care au făcut în cursul anului obiectul unei reorganizări potrivit legii, în vederea beneficierii de facilitatea fiscală prevăzută la alin. (1), sunt exceptate de la îndeplinirea condiţiei prevăzute la alin. (1) lit. d) pentru anul în care s-a produs operaţiunea de reorganizare.

Este posibil ca o firma nou infiintata sa beneficieze de scutire.
Mentionez ca ma refer la impozitul pe venit per salariu programator.
Buna seara, doresc sa stiu daca o firma nou infiintata cu obiect de activitate create software la comanda, CAEN 6201, 6202 poate beneficia de scutire impozit venit ?