avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters413658

Activitate ContSters413658

Răspuns la discuția Încredințare minor
am inteles,va multumesc inca o data!
va multumesc frumos pt rasp dvs!
Eu am înaqintat primul în instanță actele pt stabilirea domiciliului minorului la Slatina. Iar ea la Bacău pt stabilirea domiciliului și pensie alimentara
Buna seara,
Am și eu o întrebare în leg cu un subiect mai vechi,am mai cerut sfaturi la dvs și mi-au fost de folos sper să-mi rasp.si acum.
Am avut o rel.de concubinaj de 4 ani după care ea a decis sa fuga cu copilul minor de la domiciliu in noaptea când eu eram la sv, eu după ce am fost după ea la Bacău ( de acolo este ia) și nu a vrut nici măcar să-mi arate copilul am înaintat acțiune în judecată pt tutela precum și pt decăderea ei din drepturi pt că are prob serioase cu alcoolul și are și stări depresive (am înregistrări unde rec că bea și că face ședințe la psiholog plus mesaje in care ma amenința).
Acum am aflat că ma dat și ea acolo în judecată.
Întrebarea mea este unde se va judeca procesul.la ea la Bacău sau in Slatina ( de unde sunt eu).?
Precizez că minorul se afla la ea fără voia mea.
Mulțumesc anticipat
Mulțumesc mi-ați luat o piatră de pe inimă!
Buna seara domnule avocat si mulțumesc pt rasp.Cu părinți nu pot rezolva nimic pt ca sunt de partea ei ,ei au venit și au luat-o,probe am martori atât din familie cât și din afara care poate spune că are prob cu alcoolul.Cat despre dreptul de a vedea copilul nu este de acord ea sub niciun fel nu mă lăsa s îl văd la tel nu mai răspunde decât în sms am vb cu ia si mi-a spus că ne vedem la judecata.Eu am depus la judecata actele ,iar avocatul meu a spus să încercăm cu o ordonată prezidențială în cazul în care se dă favorabilă să pot aduce copilul să stea la mine până decide instanță.
Domnule avocat dar faptul că a plecat noaptea de acasă cu copilul si mi-a luat din casa bunuri fără acordul meu asta nu contează? Faptul că ea cu copilul nu sta la domiciliu din buletin ca nu are condiții cu toate că eu am făcut sesizare la politie la Bacău și această a dat acolo o declarație ca a plecat de buna voie (ne bătută , forțată etc.)si ca va sta la domiciliu aceștia au făcut verificare și nu se găsește la domiciliu.Fratele ei cred că vrea să o ia in spatiu pt ca e conștientă că la domiciliu ei se va face anchetă socială iar ia nu are condiții ,ca apoi dacă ia câștigă și copilul rămâne la ea,fratele ei să îl înfieze pt ca el nu poate avea copii mie de asta mie frica.
Mulțumesc încă o dată am făcut sesizare la protecția copilului si va face o anchetă socială la ea la domiciliu.
Mulțumesc pt.raspuns.Eu deja am înaintat în instanță actele pt tutela si ordonata.Tinand cont că mama nu are condiții și nici un venit lunar stabil si eu ca tata am drepturi egale cu ale mamei ,am făcut plângere si la protecția copilului,cred ca poate am șanse.
Bună seara,va rog ajutati-ma si pe mine.Am avut o relație de concubinaj de 4ani în urma căruia a rezultat un copil de 1 an și 4 luni ,acum o săptămână această a fugit de acasă eu fiind la sv în tură de noapte cu copilul si ceva bunuri plecând 600 de km cu copilul noaptea la Bacău la maicasa.M-am dus după ea a refuzat să-mi arate copilul.Copilul este recunoscut de mine si are domiciliul în Slatina unde sa si născut,mama copilului are prob cu alcoolul si cred ca in seara când a fugit a fost beata.Eu vreau sa obțin un ordonanță prezidențială prin care să-mi aduc copilul la domiciliu până se stabilește tutela.Ce șanse credeți că am să reușesc va rog să-mi răspundeți sunt un tată disperat . Mulțumesc anticipat