avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate carmenany

Activitate carmenany

Răspuns la discuția Certificate Bankcoop
Mda, la asta nu m-am gandit! Multumesc!
Am gasit printre dosare vechi 2 certificate de depunere la Bankcoop, la valoarea de atunci de 10.000 lei.Avand invedere ca banca a disparut demult se mai poate face ceva pntru recuperarea banilor>
Răspuns la discuția Poprire salariu
Asta stiu, dar intrebarea mea se refera la diferenta din cont.Nu imi va lua statul si diferenta prin blocarea contului?
Discuție Poprire salariu
Am avut o firma care a intrat in insolventa.Am ramas cu datorii la stat.Se plateste in fiecare luna din salariul meu actual o suma de bani pentru a acoperi datoria.Deocamdata primesc salariul cash,dar de luna viitoare trebuie sa-mi deschid un cont in care sa mi se vireze salariul.Intrebarea mea este daca mi se va pune poprire pe tot salariul sau nu, pentru recuperarea datoriei.
Un teren este ingradit doar pe 3 parti, o parte fiind deschisa total si nu exista nici o inscriptie cum ca ar fi proprietate privata.Pe acest teren exista 3 caini foarte slabi, fara apa si mancare, legati in lant.Asociatia de Protectia animalelor are dreptul sa intre si sa-i hraneasca sau incalca dreptul la proprietate privata?