avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Certificate Bankcoop
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Certificate Bankcoop

Am gasit printre dosare vechi 2 certificate de depunere la Bankcoop, la valoarea de atunci de 10.000 lei.Avand invedere ca banca a disparut demult se mai poate face ceva pntru recuperarea banilor>
Cel mai recent răspuns: carmenany , utilizator 09:21, 5 Decembrie 2018
Problema este că cei 10.000 ROL mai valorază în prezent prin denominare doar 2 RON (2 lei).
Mda, la asta nu m-am gandit! Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lei vs ron dumitru2000 dumitru2000 Avem o dispozitie pe baza legii 10 in care se prevede o despagubire de x RON. Beneficiarul a optat pentru ca toti banii sa-i primeasca in actiuni ... (vezi toată discuția)
Cec libret de economii kitto kitto Am o intrebare , am varsta de 19 ani ,iar cand m-am nascut tatal meu mi-a facut un cec unde mi-a depus suma de 5000 de lei ,suma destul de importanta atunci ... (vezi toată discuția)
Proces denominare 2005 rol > ron stefandumitrescu28 stefandumitrescu28 Salutare, Recent am gasit in casa bunicului un carnet de economii la CEC. Se pare ca pana in anul 2001 timp de 10 ani a depus bani pe numele meu, in jur de ... (vezi toată discuția)