avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Poprire salariu
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Poprire salariu

Am avut o firma care a intrat in insolventa.Am ramas cu datorii la stat.Se plateste in fiecare luna din salariul meu actual o suma de bani pentru a acoperi datoria.Deocamdata primesc salariul cash,dar de luna viitoare trebuie sa-mi deschid un cont in care sa mi se vireze salariul.Intrebarea mea este daca mi se va pune poprire pe tot salariul sau nu, pentru recuperarea datoriei.
Cel mai recent răspuns: carmenany , utilizator 08:43, 11 Februarie 2017
Se poate sa se plateasca in continuare din salariul dvs.poprirea catre executor iar diferenta sa va fie virata in cont.
Asta stiu, dar intrebarea mea se refera la diferenta din cont.Nu imi va lua statul si diferenta prin blocarea contului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre ce cheltuieli e vorba în documentul de încheiere de executare silită pentru pensia de întreținere? leonardy44 leonardy44 Buna seara! as dori o lamurire ref la un document de incheiere-de executare silita ,pt pensie de intretinere; -,,la care se adauga cheltuieli de executare ... (vezi toată discuția)
Firma obligata la plata datoriei a angajatului Invoker Invoker Am o situatie. Am luat la cunostinta de la un executor o proprire pe salar a unui angajat. Dupa 3 luni i-am dat curs dar dupa 2 saptamani ce i-am dat curs ... (vezi toată discuția)
Proprire salar Desperados Desperados Buna ziua, as dori sa deschid un cont la banca dar nu poate banca respectiva sa mi deschida. Mentionez ca am propriri, si sunt constienta ca odata ce voi ... (vezi toată discuția)