avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Activitate camy95

Activitate camy95

Am tot căutat documente care să spună clar care este dreptul angajatului privind concediul pentru studii și nu am găsit nimic clar. Cum aș putea să spun directorului că nu are dreptul să mă pună să recuperez?
Bună ziua!
Lucrez, dar sunt și studentă în același timp, iar de la locul de muncă am cerut pe timpul anului școlar concediu plătit pentru studii. Mi s-a acordat concediu, iar acum mi s-a spus că trebuie să recuperez acele ore. Nu sunt multe, doar 27 din totalul de 80 de ore la care am dreptul. Este normal să mi se ceară să recuperez acele ore?
Bună ziua! Doresc să radiez de la școală, copilul. După ce l-am înscris la o școală, und nu a fost acceptat din lipsă de locuri, a fost înscris la școala de circumscripție, școală pe care nu o dorim. Im momentul de față dorim să îl înscriem la o alta școală din sectorul nostru, care mai are locuri, dar pentru a face acest lucru, trebuie să îl radiem de la școala la care este înscris în momentul de față. Când am mers pentru a face cererea de radiere de la școală, am fost trimiși la ISMB, când am ajuns la ISMB ne-au spus că trebuie la scoala de unde vrem să radiem. Când am ajuns iarăși la școală ne-au pus să așteptăm, după care ne-au spus că nu se poate face radierea, fara explicații. Întrebareaea este: se poate face radierea sau nu ne acceptă pentru a ne tine in școală?