Urmez un curs de calificare pe specializarea tehnician veterinar. Contractul cu unitatea furnizoare de servicii indica perioada cursului ca fiind de un an si fiind in valoare de 2700, nespecifincandu-se in cate rate sau in cat timp trebuie achitata suma. Ulterior cursul s-a "scurtat" la jumatate, suma ramanand aceeasi si cu data de incheiere pe 09.06.2017, ulterior cursul sa prelungit pe o perioada necunoscuta de noi cursantii. Si azi am fost anuntati telefonic in jurul orei 13 ca la ora 16 se va recupera o zi pierduta. Si nu s-a prezentat nimeni la curs din motive personale sau profesionale. La ora 17 am fost anuntati prin SMS ca cursul se suspenda pe o perioada nedeterminata din motive de neplata si absente . Ce as putea face sa reusesc sa termin cursul sau sa mi se restituie banii?
A fost martor la o infractiune si anume ca am fost pasager intr-o masina a carui sofer conducea in stare de ebrietate 0,44 pe etilotest. Si se urmareste de cate politie sa mi se ia o declaratie. Stiu ca sunt obligat sa declar tot ce stiu dar as vrea sa refuz depunerea unei declaratii. Ce as avea de pierdut eu sau inculpatul?