avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Suspendare curs calificare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Suspendare curs calificare

Urmez un curs de calificare pe specializarea tehnician veterinar. Contractul cu unitatea furnizoare de servicii indica perioada cursului ca fiind de un an si fiind in valoare de 2700, nespecifincandu-se in cate rate sau in cat timp trebuie achitata suma. Ulterior cursul s-a "scurtat" la jumatate, suma ramanand aceeasi si cu data de incheiere pe 09.06.2017, ulterior cursul sa prelungit pe o perioada necunoscuta de noi cursantii. Si azi am fost anuntati telefonic in jurul orei 13 ca la ora 16 se va recupera o zi pierduta. Si nu s-a prezentat nimeni la curs din motive personale sau profesionale. La ora 17 am fost anuntati prin SMS ca cursul se suspenda pe o perioada nedeterminata din motive de neplata si absente . Ce as putea face sa reusesc sa termin cursul sau sa mi se restituie banii?
Cel mai recent răspuns: Dr.Virca , utilizator 02:41, 7 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în luna februarie m-am înscris la un curs online ... Otilia_1 Otilia_1 Bună ziua, în luna februarie m-am înscris la un curs online cu durata de 4 luni . Prețul acestuia era de 4800, ce se puteau achita integral sau în 4 rate ... (vezi toată discuția)
Cursuri CatalinDonose CatalinDonose Buna ziua! Am o societate comerciala cu obiect de activitate formarea profesionala.Pe langa cursurile de calificare avem si cursuri de Igiena.Am incasat de la ... (vezi toată discuția)
Cursuri de formare profesionala in particular - "fisa de inscriere" sau "contract"? Cristi_CN Cristi_CN Buna ziua! M-am inscris de aprox. 2 saptamani la un curs de operator calculator efectuat de catre o societate cu raspundere limitata (SRL). Pentru anumite ... (vezi toată discuția)