Poate sa fie coasigurat o persoana de 27 ani (studenta anul 3) ca sa beneficieze de asigurari de sanatate? Sau care este modalitatea sa poata fi asigurata la sanatate?
Persoana fizica "X" detine un spatiu care il cedeza unei societati "Y" cu contract de comodat pe 10 ani spre folosinta. Aceasta il subinchiriiaza altei firme juridice "Z" in baza unui contract de inchiriere. Firma Y are dreptul sa refactureze utilitatile catre Z daca facturile sunt pe persoana fizica X ? Si daca nu are voie care ar fi posibiliatea?
Multumesc!
Buna ziua!
Am cumparat o masina cu proprietar roman inmatriculata in 2008. Urmeaza sa o inmatriculez pe numele meu dar vad ca la documente imi trebuie <<dovada platii timbrului de mediu>>.Mentionez ca vanzatorul este din alta localitate si nici nu stiu cum pot sa mai dau de el.
Am cumparat masina cu proprietar roman inmatriculata in 2008.Am intocmit contarct de vanzare cumparare si am inregistrat-o la impozite si taxe.
Intrebarea este
-pot sa circul cu masina cu RCA(care expira in 30.03.2017 a fostului propritar ) si apoi sa o inregistrez la politie pe numele meu.
multumesc!
Buna ziua!
am achizitionat o masina din talcioc,am intocmit contract vanzare cumparare cu data de 28.11.2016. In aceeasi zi am inregistrat-o la impozite si taxe.
Intrebarea mea este:
- Pot sa merg cu masina daca RCA este valabil pana la 30.03.2017 si apoi sa merg la politie pt inregistrarea pe noul proprietar sau in termen de 30 zile trebuie sa fac acest lucru.
In speranta ca amfost destul de explicita va multumesc!