avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Masina cumparata, dovada plata timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Masina cumparata, dovada plata timbru de mediu

Buna ziua!
Am cumparat o masina cu proprietar roman inmatriculata in 2008. Urmeaza sa o inmatriculez pe numele meu dar vad ca la documente imi trebuie <<dovada platii timbrului de mediu>>.Mentionez ca vanzatorul este din alta localitate si nici nu stiu cum pot sa mai dau de el.

Alte discuții în legătură

Achizitionare autovehicul inmatriculat in bulgaria Mariusarad71 Mariusarad71 Buna ziua! Doresc sa cumpar o masina inmatriculata pe filiera Bulgaria si am cateva nelamuriri. In primul rand, vanzatorul (roman) are procura de folosinta, ... (vezi toată discuția)
Etape vanzare masina andreiionel andreiionel Vreau sa vand masina. Care sunt etapele care trebuiesc parcuse.? (vezi toată discuția)
Cumparare autoturism inscris pe o firma Syllemo Syllemo Buna ziua. Cu respect,as vrea sa va rog sa ma lamuriti in legatura cu cateva aspecte legate de achizitionarea unui autoturism. Cunosc care este procedura de ... (vezi toată discuția)