avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Activitate Baciualex

Activitate Baciualex

Răspuns la discuția Se constituie corupere de minori?
Nu am autoritate asupra ei si nu am întreținut relații sexuale propriu-zise cu ea. Au fost vorba doar de câteva săruturi. SArutul se încadrează la relații sexuale?
Buna ziua! Eu am 23 de ani iar iubita mea 15 ani împliniți. Nu am si nu avem de gând sa întreținem relații sexuale de nici o natura. Tot ce sa intamplat au fost niste schimburi de mesaje fara caracter obscen iar singurele mesaje care ar putea stârni furia parinților ei au fost un simplu Te iubesc. Menționez ca promisiuni nu i-am facut de nici un fel. Mai doresc sa Menționez faptul ca au existat săruturi dar nu știu daca asta constituie corupere de minori. Aștept răspuns . Mulțumesc anticipat!
Buna ziua!
Ma numesc Baciu si a-și avea o întrebare la Dvs. Acum doi ani pana sa întrerup facultatea am beneficiat de pensie de urmaș tatăl meu fiind șeful poliției stațiunii Covasna. Anul acesta am început din nou facultatea respectiv am facut dovada ca îmi continui studiile. Adeverința a fost trimisa pe data de 07.10.2016 dar încă nici o mișcare! Este vorba de repunere in plata iar din câte știu si m-am documentat termenul lor este de 45 de zile sa emită decizia ulterior emiterii acesteia 30 de zile pana când ar fi trebuit sa îmi vina banii ori mie nu mi-a venit nici macar decizia iar întrucât se împlinesc 60 de zile de când am emis adeverința cum ca îmi continui studiile am decis sa va întreb cât mai poate dura pana când voi fi repus in plata fiind totuși vorba de repunere in plata?