avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmaș de la MAI
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmaș de la MAI

Buna ziua!
Ma numesc Baciu si a-și avea o întrebare la Dvs. Acum doi ani pana sa întrerup facultatea am beneficiat de pensie de urmaș tatăl meu fiind șeful poliției stațiunii Covasna. Anul acesta am început din nou facultatea respectiv am facut dovada ca îmi continui studiile. Adeverința a fost trimisa pe data de 07.10.2016 dar încă nici o mișcare! Este vorba de repunere in plata iar din câte știu si m-am documentat termenul lor este de 45 de zile sa emită decizia ulterior emiterii acesteia 30 de zile pana când ar fi trebuit sa îmi vina banii ori mie nu mi-a venit nici macar decizia iar întrucât se împlinesc 60 de zile de când am emis adeverința cum ca îmi continui studiile am decis sa va întreb cât mai poate dura pana când voi fi repus in plata fiind totuși vorba de repunere in plata?

Alte discuții în legătură

Reluare somaj - cum ar fi posibil ? Daniel4x4 Daniel4x4 Buna ziua ! Ma aflu intr-o situatie aparent fara iesire si apelez la ajutorul d-vs pentru gasirea unei solutii. Intre 01 oct 2007-28 februarie 2014 am fost ... (vezi toată discuția)
Anularea pensiei de urmas criathynne78 criathynne78 va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea.Pe parcursul facultatii am luat pensie de urmas.In vara asta am terminat facultatea, mai precis in ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas suspendata. 5AM 5AM Buna ziua, ma numesc Marius si am 24 de ani. Beneficiez de pensie de urmas de la varsta de 18 ani. Anul acesta am terminat facultatea, urmand sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)