avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate camelilazar

Activitate camelilazar

Răspuns la discuția Hotărâre irevocabila
Aveți impresia ca nu știu ce vorbesc? Asa scrie hotărâre definitiva și irevocabila.
Am un avocat care tocmai de aceste lucruri se ocupa.Eu prin întrebarea care am pus-o vroiam sa aflu dacă au mai fost alte persoane care au trecut prin astfel de cazuri. Cât despre CEDO , sunt convinsa ca se pune preț pe ,,interesul suprem al copilului". nu pe ce spuneți dvs.Multumesc! Chiar nu mai am nevoie de răspuns.
Nu știu cine sunteți,dar ma gândesc ca dacă nu aveți un sfat ,decât sa bulversați persoanele care nu de placere ajung sa întrebe ceva,mai bine țineți-vă părerea ptr dvs. Unde sa merg ,dacă proprietatea era a noastră. Locuiam într-o camera eu cu copii.Ce este greu de priceput.Iar acum am reușit sa îmi iau casa ptr ca m-am angajat la o multinationala și Acum mi-am permis sa îmi iau o casa.Nu mai dați răspunsuri asa....gândiți-vă ca de parte cealaltă poate exista un om care este disperată și cauta o soluție,o alinare ,nu sa ii sugerați ca oricum va pierde.Eu voi câștiga procesul și voi demonta ceea ce spuneți.
Doamna draga,va sfătuiesc sa mergeți la un avocat și sa îl dați în judecata ptr hartuire.Nimeni nu poate obliga un copil sa meargă undeva dacă nu vrea .Despre ce vorbim? Cum sa forțez un copil sa meargă undeva unde nu se simte bine.Este vorba de ,,interesul suprem al copilului".Vorbiți neapărat cu un avocat.
Mulțumesc!
Super tare! Dumneavoastră știți ce înseamnă să scot ,,zeci de certificate medico -legale,, Acest om lovește sa doară dar sa nu se vadă. Despre ce vorbim???? Adică vreți sa spuneți ca trebuia sa mor întâi și apoi sa pot obține un ordin de restricție.?? Asta este tara în care trăim,din păcate legile sunt făcute sa fie interpretabile.Oricum eu sunt hotărâtă sa merg pana la CEDO dacă este cazul.O sa mediatiz ptr ca ceea ce spuneți dvs este o încălcare grava la dreptul la viata .
Trebuie sa aduc câteva lămuriri. Eu sunt despărțită de 4 ani, însă am locuit pana acum 2 luni în aceeași casa ,unde sunt proprietara cu drepturi egale cu fostul soț. Întrebarea era cum se poate accepta un proces în condițiile în care exista o hotărâre irevocabila care a fost data acum 4 ani.A avut drept de apel pana în 2012 decembrie.Asta nu înțeleg?Mai cu seama ca am obținut aceasta custodie, cu certificat medico-legal, vizite dese la politie,martorilor vrea custodia comuna a fetitei și custodia exclusiva a băiatului cu stabilirea domiciliului băiatului la el.Baiatul are 12 ani și sub nici o forma nu vrea sa plece..
Offf...este atât de lipsit de non sens....Mulțumesc frumos!
Sunt divorțată și am custodia exclusiva a celor 2 minori și cupla exclusiva a ex soțului. Hotărârea este irevocabila.Acum după 4 ani fostul soț a deschis proces ptr custodie comuna.Nu înțeleg cum se poate .Acasă custodie am obținut-o ptr ca am demonstrat ca este violent și cu mine și cu copii.Nu s-a schimbat ,dimpotrivă. Puteți să-mi spuneți ce ar trebui a fac? Mulțumesc!
Divorțul s-a pronunțat acum 4 ani.Procesul a fost deschis acum o luna