avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Activitate Gelu marian

Activitate Gelu marian

Discuție indemnizatie
Bună. Soția a fost în indemnizatie pentru crestera copilului termen de 2 ani .sa reîntors la munca cu 3 luni înainte de a se termina indemnizația, pe lingă salariu mai ia de la stat 600 lei pina la 3 ani.)intre timp a rămas însărcinată a născut al 2 copil.acum trebuie sa depună dosarul pentru indemnizatie la al 2 copil.trebuie sa întrerupă indemnizatiea dela primu copil (600 lei de la stat)ce trebuie făcut.
Răspuns la discuția auto
Pina la urma eu am vro vina
Răspuns la discuția auto
Daca ma suna âi spun ca intre ei trebuie sa se rezolve.
Răspuns la discuția auto
Domnu nici nu a pastrat distanta ca a recunoscut
Răspuns la discuția auto
Daca se rasgindeste si a trecut 24 ore de la accident (poate sami mai laca ceva) mi luat si numaru d masina
Răspuns la discuția auto
Cel cu prima masina a zis ca masina lui nu a patit nimic pe el nu il intereseaza a plecat .am ramas eu si cu masina dea 2 cel care i sa strimbat putin numarul vrea sai platesc ca iam strimbat numaru eu am vrut sa merg la politie dar a refuzat vrea bani
Discuție auto
Bun azi in intersectie viram stinga din fata venea alte masini una dat voie sa virez stinga iar da pe banda de linga bordura veneau 2 masini din fata prima a frinat a doua a intrat in spatele lui masinile nu au patit nimic numai cea de a doa i sa strimbat numaru din fata .soferi celor 2 autoturisme spun ca eu sunt de vina. nu sa facut amiabila nu sa mers la politie.ce este de facut