Bună. Soția a fost în indemnizatie pentru crestera copilului termen de 2 ani .sa reîntors la munca cu 3 luni înainte de a se termina indemnizația, pe lingă salariu mai ia de la stat 600 lei pina la 3 ani.)intre timp a rămas însărcinată a născut al 2 copil.acum trebuie sa depună dosarul pentru indemnizatie la al 2 copil.trebuie sa întrerupă indemnizatiea dela primu copil (600 lei de la stat)ce trebuie făcut.
Cel cu prima masina a zis ca masina lui nu a patit nimic pe el nu il intereseaza a plecat .am ramas eu si cu masina dea 2 cel care i sa strimbat putin numarul vrea sai platesc ca iam strimbat numaru eu am vrut sa merg la politie dar a refuzat vrea bani
Bun azi in intersectie viram stinga din fata venea alte masini una dat voie sa virez stinga iar da pe banda de linga bordura veneau 2 masini din fata prima a frinat a doua a intrat in spatele lui masinile nu au patit nimic numai cea de a doa i sa strimbat numaru din fata .soferi celor 2 autoturisme spun ca eu sunt de vina. nu sa facut amiabila nu sa mers la politie.ce este de facut