avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie

Bună. Soția a fost în indemnizatie pentru crestera copilului termen de 2 ani .sa reîntors la munca cu 3 luni înainte de a se termina indemnizația, pe lingă salariu mai ia de la stat 600 lei pina la 3 ani.)intre timp a rămas însărcinată a născut al 2 copil.acum trebuie sa depună dosarul pentru indemnizatie la al 2 copil.trebuie sa întrerupă indemnizatiea dela primu copil (600 lei de la stat)ce trebuie făcut.
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2018
Gelu marian, utilizator

Alte discuții în legătură

La un contract de 4 ore pe o perioada nedeterminata,voi beneficia de indemnizatie? mihasava35 mihasava35 Buna ziua...Am terminat de curand concediul de crestere a copilului...Ptr ca abia l-am dat pe cel mic la cresa,o perioada,m-am reintors la munca,insa numai ptr ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie maternitate spasski spasski Buna ziua. Sotia mea urmeaza cursurile de master pana in luna iulie 2013, fara a fi angajata cu carte de munca de aproape 2 ani. Urmeaza sa ramana insarcinata ... (vezi toată discuția)
2 indemnizatii cresterea copilului pintea_adela pintea_adela Buna ziua. Am lucrat cu contract de mandat, am ramas insarcinata, am primat concediu medical de la casa de sanatate, in 12 sept 2014 am nascut si am ... (vezi toată discuția)