avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate Marian88@

Activitate Marian88@

Răspuns la discuția Schimbare loc de munca
Multumesc pentru raspuns.
Mentionez cu eu am adus adeverintele de salariat si adev. de venit, acum astep evaluatorul. Oferta primita pentru noul job este semnificativ mai mare decat salariul actual.
si inca o precizare: firma (multinationala) s-a impartit la inceptutul anului in 2 entitati separate. practic, eu acum lucrez pentru una din acele firme, iar oferta este de la ce-a de-a 2-a entitate. doar ca este un contract nou..
Buna ziua,

sunt angajat la locul actual de munce de 3 ani de zile, si am depus dosarul pentru programul Prima casa. In momentul de fata trebuie sa vina evaluatorul, eu aducand intre timp toate adeverintele si actele necesare dosarului.
intre timp, mi-am gasit alt loc de munca, intrebare mea mea este urmatoarea: imi va fi afectat in vreun fel dosarul, daca schimb locul de munca? mentionez ca inca nu am semnat noua oferta, iar daca as semna-o, ar urma perioda de preaviz de 20 de zile, urmand ca apoi sa incep noul job, fara discontinuitate.

multumesc,
marian
Buna, si eu vreau sa imi schimb numele, in sensul ca as dori sa port numele bunicilor din partea mamei. Nu are cine sa le poarte numele mai departe, si in plus, avem o relatie extrem de apropiata.
Rugamintea mea, daca sunteti amabil, ar fi sa imi spuneti care ar fi pasii pt acest demers.
Multumesc anticipat,
Marian N