avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters414820

Activitate ContSters414820

Daca il tai ca e pe domeniu public si smecherasi fara mita nu vreau sa-l taie de acolo,ce amenda pot primii?
Ca posesor al cardului de sanatate as avea dreptul sa- l pot accesa online dar nu functioneaza terminalul ,medicu a incercat sa ma ajute dar nu functioneaza.Ce pot face in acest caz.???!?.Multumesc mult.
Ce se poate vinde in aceste piete ..Este fara taxare de anaf.Dar ce ?
Nu ma plictisesc ,am dusmanii si incerc sa aflu legi din ambele ,,,din cel ce provoaca si din legi care pedepsesc .Multumesc mult.
Ca in fata intrari in scara unui bloc sa stau cu prieteni si sa discut cu voce tare,deranjanta pentru locatari?Mai si strigam des sau tipam, intre ora 8 si ora 22 ,putem primi amenda pentru asa ceva?Multumesc mult!
Multumesc.Si cu exteriorul atunci cum ramine?Nu exista lege ca sa-i pot inprastia definitiv din fata scarii?
Zilnic,toata ziua, diverse persoane,vecini, se string in fata scari de acces in bloc si astfel in fata geamurilor apartamentului meu si sunt nevoit sa le ascult discutiile interminabile.Legea linisti ...este cea care se poate aplica in acest caz? Sau doar intre orele prevazute de lege 13si 14 se poate da amenda pentru tulburarea linisti publice?Sau interveni pentru a se face liniste.Toate geamurile apartamentului meu sunt inspre intrarea in scara blocului si nu am unde sa ma refugiez sa- mi pot desfasura cititul.odihna,si sa stau cu dopuri prin urechi ,casti pe cap zilnic,toata viata e cred anormal.Va multumesc mult.
Ce inseamna ca nu raspunde penal si de unde stiu daca are discernamint?Multumesc mult si multa sa
natate va doresc.
Buna ziua .cum spuneam mai sus in titlu ,mi-am batut joc de un bolnav psihic ,acum el sa razbunat dindu-mi o lovitura ,un dos de palma ,in partea cefei,a capului ,pot sa il dau in judecata ca m-a lovit?Multumesc mult!
Răspuns la discuția Martorii dintr-un proces
Si daca doresc martori sa-si retraga declaratia in istanta cum procedeaza?Multumesc mult.