avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am injurat si enervat o perioada lunga ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am injurat si enervat o perioada lunga ...

Buna ziua .cum spuneam mai sus in titlu ,mi-am batut joc de un bolnav psihic ,acum el sa razbunat dindu-mi o lovitura ,un dos de palma ,in partea cefei,a capului ,pot sa il dau in judecata ca m-a lovit?Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 19:15, 18 Ianuarie 2017
daca nu are discernamant nu raspunde penal
Ce inseamna ca nu raspunde penal si de unde stiu daca are discernamint?Multumesc mult si multa sa
natate va doresc.
Daca ti-ai batut joc de el nu meritai ?
Incearca sa il dai in judecata ...cine stie .... poate castigi o groaza de bani.
Dar el v-a dat in judecata pentru ca v-ati batut joc de el?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept penal-fapta inca nedenuntata de victima p36 p36 Buna seara, In anul 2006 am fost victima unor lovituri care mi-au creat o anumita invaliditate pe viata.Aceste lovituri au fost cauzate de sotul meu de ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica BStefan BStefan Buna ziua. In urma unei discutii contradictorii in autobuz,sunt urmarit de 3 persoane (16-17 ani) in zona locuintei. Acestia asteapta sa fiu singur pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Limita de varsta martor lecatrif lecatrif Buna dimineata, intr-un dosar civil,exista o limita de varsta pentru martor? Este prevazuta aceasta in noul C PC? MULTUMESC! (vezi toată discuția)