Buna seara,
In anul 2006 am fost victima unor lovituri care mi-au creat o anumita invaliditate pe viata.Aceste lovituri au fost cauzate de sotul meu de atunci.Nu am declarat adevarul de frica lui;aveam anumiti amici in randul politistilor si chiar avocati care de frica nu s-au bagat si chiar m-au refuzat.Copilul meu care pe atunci urma cursurile liceale a fost batut si dezbracat ...umilit si amenintat cu moartea....nimeni nu ne-a ajutat...nu a "vazut"nimeni nimic deoarece era intuneric si totul s-a intamplat pe o straduta laturalnica.Colegul de langa el a spus ca nu-l lasa parintii sa "se bage".
Pe scurt:in 2006 am ramas pe viata cu o infirmitate;Copilul meu a fost socat si are un diagnostic de natura psihica(niciodata el nu a suferit de vreo boala mentala sau altceva);Liceul a ramas de atunci neterminat el fiind numai bolnav si sub tratament....
Acum nu-mi mai este teama de nimeni si nimic...NU MAI AM CE PIERDE...
pot sa mai fac ceva impotriva acestui infractor protejat de FUNCTIA PE CARE O ARE....DE PRIETENI SI AMICI IN RANDUL UNOR JUDECATORI,AVOCATI,POLITISTI,PROCURORI...
Va implor vreau sa-mi razbun COPILUL care a fost practic mutilat psihic de cand m-a vazut in spital.....si tot ce-a urmat...
Exista cel putin o veste buna in cazul dvs. Aceea ca fapta nu s-a prescris.
Insa, este important daca atunci ati obtinut macar un certificat medico-legal.Daca exista un minim de probe pe care sa va sprijiniti eventuala plangere.
Puteti incerca.Insa nu va poate garanta nimeni reusita.Atat in ceea ce va priveste cat si in privinta starii de sanatate a fiului dvs. care spuneti ca se datoreaza tot fostului sot.
Ati fi putut atunci sa actionati, cerand stramautarea cauzei daca s-ar fi ajuns la judecata.Acum, nu se stie.
Din pacate datorita faptului ca a trecut foarte mult timp ancheta penala se va desfasura mai greu.
Probele administrate de acuzare vor decide ceea ce se va intampla.Puteti insa sa depuneti plangerea penala,aveti acest drept iar organele judiciare sunt obligate sa o primeasca si sa administreze probatiunea in vederea aflarii adevarului.
Vedeti insa ca plangerea penala odata depusa nu mai poate fi retrasa.
Violenta domestica
tuschiAda
Buna ziua,
Va scriu disperata deoarece am o prietena care traia de cativa ani cu iubitul ei.Nu mai mergeau lucrurile intre ei si acum 2-3 saptamani au avut o ... (vezi toată discuția)