avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate utitety

Activitate utitety

Bună ziua!
Unde se poate da demisia, de a înceta contractul de muncă la o firmă care este inactivă și totuși figurez in Revisal. ITM susține că nu poate modifica Revisal, doar angajatorul. Problema este că patronul este de negăsit. Mă poate ajuta cineva în acest sens?
Acolo încă nu , doar la ITM am fost.
Mulțumesc pentru ajutor.
Problema este că nu găsesc patronul, nu răspunde la telefon, la sediul social sta alta persoana care nu știe de firmă.
Bună ziua! Cum se poate da demisia de la o firma inactiva? Apar ca angajat la ei, eu nu am semnat contractul de muncă și tot figurez in sistemul ITM ca și angajat. Între timp am descoperit că firma aceasta este inactiva. Mă poate ajuta cineva , va rog?
Bună ziua, în legătură cu salariul am o întrebare. De pildă: am salariul net de 2600 lei tot cu tichete de masă/ lună. Când se ia concediu nu trebuie să iasă tot 2600 lei? Evident, se scade suma tichetelor de masă. Mă poate lămuri cineva cum se calculează salariul când ai și concediu?
Tocmai.
La ce adresa este menționată la Registrul Comerțului nu locuiește nimeni sau cine sta acolo, nu știe de firma....
Unde pot depune demisia?

Cornel Vasile a scris:

Vedeți ce adresa are menționată la Registrul comerțului.

Bună ziua!
De când se impoziteaza tichetele de masa? Și cum? La compania mea acest impozit se ia din salariu. Nimeni nu explica la firma.
Buna ziua!
In anul 2015 am încheiat un contract de munca (parca in regim part time). Nu am semnat propriu zis, in firma respectiva nu am prestat un serviciu, deci nu am lucrat. Nici contractul nu am primit. Salariu nu am primit niciodată. M-am dus la ITM și Șomaj și acolo sunt înregistrată la firma aceasta. Eu as vrea sa dau demisia , dar nu găsesc sediul firmei,nici contabilitatea. La sediul social al firmei locuiește un alt individ, care habar nu are de aceasta firma. Telefonul patronului este închis, pe rețelele de socializare este negasit. Unde as putea să mă adresez? La Curtea de Conturi nu da nimeni informații (cei de la ITM m-au trimis la CC).
Cand trebuie depusa cererea de concediu de odihna?