avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! In anul 2015 am încheiai un contract de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! In anul 2015 am încheiai un contract de munca (parca ...

Buna ziua!
In anul 2015 am încheiat un contract de munca (parca in regim part time). Nu am semnat propriu zis, in firma respectiva nu am prestat un serviciu, deci nu am lucrat. Nici contractul nu am primit. Salariu nu am primit niciodată. M-am dus la ITM și Șomaj și acolo sunt înregistrată la firma aceasta. Eu as vrea sa dau demisia , dar nu găsesc sediul firmei,nici contabilitatea. La sediul social al firmei locuiește un alt individ, care habar nu are de aceasta firma. Telefonul patronului este închis, pe rețelele de socializare este negasit. Unde as putea să mă adresez? La Curtea de Conturi nu da nimeni informații (cei de la ITM m-au trimis la CC).
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2022
utitety, utilizator
Cel mai recent răspuns: utitety , utilizator 14:30, 9 Octombrie 2022
Vedeți ce adresa are menționată la Registrul comerțului.
Tocmai.
La ce adresa este menționată la Registrul Comerțului nu locuiește nimeni sau cine sta acolo, nu știe de firma....
Unde pot depune demisia?

Cornel Vasile a scris:

Vedeți ce adresa are menționată la Registrul comerțului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta a citat firma srl la o adresa cu sediul social expirat de 1 an de zile- proces castigat ? da sau nu ? cornaca cornaca Intr-un proces civil Recuperare drepturi salarii si concedii de odihna. Instanta Tribunalul a citat firma srl.ul data in judecata la adresa data de ... (vezi toată discuția)
Radiere sediu social KisL KisL Bună ziua! În urmă cu câțiva ani am cumpărat un apartament prin licitație fără sarcini. Zilelea astea am primit o notificare de plată de la ... (vezi toată discuția)
Nu mi-am primit salariul niciodata de cand m-am angajat CristianChiru CristianChiru Buna ziua, cu ceea ce ma confrunt este de neconceput dar totusi se intampla. In luna mai m-am angajat la o firma de constructii din Constanta, ca supervisor ... (vezi toată discuția)