avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! De când se impoziteaza tichetele de masa? ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! De când se impoziteaza tichetele de masa? Și cum? ...

Bună ziua!
De când se impoziteaza tichetele de masa? Și cum? La compania mea acest impozit se ia din salariu. Nimeni nu explica la firma.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:48, 9 Octombrie 2022
De la 1 iulie 2010, tichetele de masa sunt considerate venituri salariale si sunt impozabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea copilului, baza de calcul a indemnizatiei iustinian13 iustinian13 buna ziua sunt insarcinata si am mai multe intrebari cu privire la concediu pt cresterea copilului. IN primul rand eu voi naste in luna iunie, angajatorul ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului - bonuri de masa popoviciu13 popoviciu13 Buna, la calcularea indemnizatiei pt. cresterea copilului se ia in calcul si valoarea bonurilor de masa? (vezi toată discuția)
Impozitare tichete cadou Alina Pene Alina Pene Imi puteti spune cum se impoziteaza tichetele cadou din 01.07.2010? Furnizorul nostru de tichete imi spune ca tichetele cadou se impoziteaza integral, asemenea ... (vezi toată discuția)