avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate Claudiu AA

Activitate Claudiu AA

Buna ziua , in urma decesului tatalui meu in varsta de 65 de ani (considerat de catre familie suspect ) s-a cerut autopsia . Fiind internat la spitalul de pneumologie cu Bpoc . La data de 14.08.18 acesta a fost externat urmand sa revina la spital la data de 17.08 pentru continuarea tratamentului . Cnf fisei de externate acesta avea si stafilococ auriu (duce la septicemie in peste 80% din cazuri) la externare . De mentionat ca aceasta afetiune ca si altele mentionate pe fisa de externare nu erau la data internarii . Drept urmare , consideram ca vinovat de deces este spitalul intrucat conditiile sunt absolut inumane si de acolo si alte afectiuni sau infectii . Mentionez ca in noaptea externarii , tatal meu a incetat din viata .
Nu in ultimul rand, la momentul externarii acesta a asteptat ore in sir pana cand o ambulanta a fost disponibila pentru transport la domiciliu . Acea amulanta era doar cu sofer ,nicidecum cadru medical sau asistent (nu cred ca e normal ) . Tatal meu a fost urcat la domiciliu (etaj 3) pe salteaua ambulantei de catre soferul ambulantei si alte 4 persoane fizice .

In ceea ce priveste autopsia/rezultatele acesteia , cand trebuie sa le primim si cum ne sfatuiti sa procedam in continuare?
Mentionez ca nu doresc bani de la spital insa doresc indiferent de costuri, tragerea la raspundere a vinovatior ori a sistemului care a dus la acest deces . Asta pentru a schimba ceva pentru altii care ar trebui sa aiba o sansa macar

Orice sfat este de ajutor sau orice indrumate .
Va multumesc
Răspuns la discuția Amanarea aplicarii pedepsei
Buna ziua , in concluzie ma pot prezenta si pot sustine examenul in vederea obtinerii permisului de conducere ,am inteles bine ? Asta pentru ca nu am fost condamnat ...

Multumesc
Buna ziua ,

Ma aflu in urmatoarea situatie :
In urma conducerii unui vehicul fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie ,am fost condamnat la 10 luni de inchisoare cu amanarea pedepsei pe o perioada de 2 ani . Acest fapt este mentionat in cazierul judiciar insa nimeni nu imi poate da un raspuns exact cand pot sa urmez cursuriile unei scolo de soferi si/sau sustinerea examenului in vederea obtinerii permisului de conducere .
La serviciul de probatiune am inteles ca sunt persoane in aceasi situatie cu mine care urmeaza sa sustina examenul auto si ca legea nu interzoce acest lucru . Pe de alta parte consultandu-ma cu avocatul meu ,legea este neclara . Teoretic as putea face scoala si da examen . La serviciu de politie m-i s-a spus ca voi putea face scoala si sustine examenul la 6 luni de la data ramanerii definitive a sentintei . In alta ocazie acelsi serviciu de politie mi-a comunicat 1 an de zile. Ce este corect,ce sa cred sau cum sa procedez mai departe ? Legea nu imi interzice in mod normal sustinerea examenului sau urmarea cursuriilor pt scoala de soferi . Acesta se interzice pt pedepse cu executare sau suspendare pe 6 luni din cate am vazut .
Cazul meu e diferit insa nu gasesc niciunde in lege mentiune la cele de mai sus ...

Astept rasupunsuriile dvs
Multumesc