avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Activitate consuello

Activitate consuello

Multumesc mult !
Multumesc mult !
Buna ziua,

se poate inchide/lichida o societatea, care este inscrisa in masa credala a unei alte societati ce este in procedura de faliment ? Societatea are si datorii, salarii neachitate administratorului, care este si asociat unic.

Multumesc !
Multumesc. Da, asa stau lucrurile. Din pacate nu suntem in siguranta nici atunci cand facem demersuri si depunem dovezi. Trist.
Buna ziua, multumesc, asta o sa fac. Se poate va rog sa ma ajutati cu doua nelamiruiri ? Ce anume cer, anularea titlului sau a executarii ? La motivele de drept la ce as putea face referire ? Ma gandesc la 712-714 din codul de procedura civila si 260 si 261 din codul de procedura fiscala ( acestea apar si pe titlul executoriu la referirea privind dreptul la contestatie). Multumesc.
Buna seara,

am primit titlu executoriu si somatie de la ANAF pentru amenda covid, Procesul verbal de amenda a fost anulat in instanta anul trecut, iar la ANAF am trimis de la inceputul lui februarie cerere de stregere debit, cu copia Hotararii definitive legalizate. Cu toate aceastea nu au operat stingerea si au inceput executarea. Ce pot face ? O contestatie la executare pe motiv ca...Cer anularea titlului executoriu si suspendarea executarii pina la solutionare ? Multumesc
Răspuns la discuția Amenda in stare de urgenta
Va rog frumos, daca se poate sa imi spuneti ce inseamna ca au efecte numai pentru viitor. Pentru actiunile ( sanctiuni, amenzi, primite in baza unei legi declarate ulterior neconstitutionale) de pina la data publicarii nu au efecte ?
" 4) Deciziile Curţii Constituţionale se publică în Monitorul Oficial al României. De la data publicării, deciziile sunt general obligatorii şi au putere numai pentru viitor."
Multumesc
Va multumesc mult. O zi frumoasa !
Va multumesc pentru raspuns !
Va multumesc pentru raspuns !