avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara, am primit titlu executoriu si somatie de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara, am primit titlu executoriu si somatie de la ANAF ...

Buna seara,

am primit titlu executoriu si somatie de la ANAF pentru amenda covid, Procesul verbal de amenda a fost anulat in instanta anul trecut, iar la ANAF am trimis de la inceputul lui februarie cerere de stregere debit, cu copia Hotararii definitive legalizate. Cu toate aceastea nu au operat stingerea si au inceput executarea. Ce pot face ? O contestatie la executare pe motiv ca...Cer anularea titlului executoriu si suspendarea executarii pina la solutionare ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: consuello , utilizator 22:26, 7 Aprilie 2021
Depuneti contestatie la executare.
Buna ziua, multumesc, asta o sa fac. Se poate va rog sa ma ajutati cu doua nelamiruiri ? Ce anume cer, anularea titlului sau a executarii ? La motivele de drept la ce as putea face referire ? Ma gandesc la 712-714 din codul de procedura civila si 260 si 261 din codul de procedura fiscala ( acestea apar si pe titlul executoriu la referirea privind dreptul la contestatie). Multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc. Da, asa stau lucrurile. Din pacate nu suntem in siguranta nici atunci cand facem demersuri si depunem dovezi. Trist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita anaf DumitruC DumitruC Buna ziua, In Aprilie mi-a fost definitivat un dosar penal in urma caruia a trebuit sa platesc 660 lei cheltuieli judiciare. In momentul in care dosarul a ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare tardiva geo-vem geo-vem Ce sansa ori prin ce metoda, mai am sa ma opun unei executari daca am sarit din termen,si clar ar fi respinsa ca tardiva?As putea cu ocazia infiintarii popriri? (vezi toată discuția)
Contestatie la titlu executoriu marymary marymary Daca am calitatea de debitor, am depus contestatie la executare considerand ca am executat dispozitiile titlului executoriu, dar consider in acelasi timp ca ... (vezi toată discuția)