vă am nevoie de cat mai multe pareri. am intalnit urmatoarea spetă. in anul 2007 lui x ia fost atribuită o suprafata de teren 500 mp pentru constructia unei locuinte inviduale în baza legii 15 din 2003. in data de 19 septembrie 2015 acesta decedează. sotia supravietuitoare impreună cu copilul vine in data de 18 noiembrie 2015 si face o cerere de preluare a contractului sotului său. cererea sa de preluare a contractului este aprobată prin consiliul local si la cererea acesteia ii mai este atribuita incă o suprafata de 505 mp cu aceeasi destinatie de construire locuinta tot in baza legii 15 din 2003. sotia supravietuitoare a revenot cu o noua cerere si anume de a cumpara suprafata de 1005 mp. se obtine o hotarare de consiliu local favorabila vanzarii suprafetei de 1005 mp. acuma intrebarea mea este este legala vanzarea celor 500 mp care iau fost atribuiti sotului ???
cererea de vanzare a fost facuta de catre mine in aprilie 2016, iar vanzarea a fost aprobata prin hotarare de consili local. insa din ce spune jurista primariei ca nu se poate realiza vanzarea si nu inteleg de ce. intrucat eu cred ca este legala o asemenea vanzare
buna ziua, as dori sa vad niste pareri in legatura cu urmatoarea speta. in anul 2007 s-a concesionat o suprafata de 500 m patrati pe o perioada de 6 ani. in fiecare an s-au incheiat acte aditionale pentru calcularea pretului concesiunii raportat la indicele de inflatie. din 2013 nu s-a inceheiat niciun act aditional de prelungire a contractului de concesiune, ci doar acte aditionale prin care s-a calculat pretul raportat la indicele de inflatie. in fiecare an a fost achitat pretul pentru concesiune. a fost facuta cerere de cumparare. exista si o hotarare de consiliu local prin care se aproba vanzarea terenului in cauza. pe teren este amenajat si un iaz care nu este declarat, deci nu figureaza pentru a fi impozabil. intrebarea mea este daca este legala o asemnea vanzare avand in vedere faptul ca contractul de concesiune este un contract incheiat pe o perioada determinata, fiind normal ca acesta sa-si inceteze efectele la expirarea duratei convenite.
deci practic daca am inteles bine prima data se aplica majorarea de 20la suta apoi daca nici cu majorarea nu se ajunge la 1450 se va acorda salariul minim? sau cum ca nu inteleg sau se acorda minimul de 1450 si apoi si cresterea de 20 la suta?
BUNA ZIUA, FIICA MEA A FOST NUMITA IN FUNCTIE IN DATA DE 3 IANUARIE 2017 SI PRIMESTE UN SALARA DE BAZA/INCADRARE DE 1250 SI UN SPOR DE CONDITII VATAMATOARE DE 187 LEI. VA ROG FRUMOS IMI POATE SPUNE CINEVA DACA FIICA MEA VA BENEFICIA DE CRESTEREA SALARIALA DE LA 1 FEBRUARIE SI APROXIMATIV CE SALAR VA AVEA. VA MULTUMESC RESPECTUOS
BUNA ZIUA, FIICA MEA A FOST NUMITA IN FUNCTIE IN DATA DE 3 IANUARIE 2017 SI PRIMESTE UN SALARA DE BAZA/INCADRARE DE 1250 SI UN SPOR DE CONDITII VATAMATOARE DE 187 LEI. VA ROG FRUMOS IMI POATE SPUNE CINEVA DACA FIICA MEA VA BENEFICIA DE CRESTEREA SALARIALA DE LA 1 FEBRUARIE SI APROXIMATIV CE SALAR VA AVEA. VA MULTUMESC RESPECTUOS