avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Activitate Highlights

Activitate Highlights

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
”Pe lângă activităţile excluse de la finanţare prin vechea procedură s-au mai interzis următoarele activităţi: servicii de minare / stocare criptomonede, astrologie și spiritism - inclusiv on-line, servicii personale cu caracter social - cum ar fi servicii de escortă, servicii de stabilire a întâlnirilor, video chat, servicii ale agențiilor matrimoniale, video chat on-line pentru consiliere matrimonială și psihologică”...

[ link extern ]
Da, chiar este un caz in care trebuie sa faceti dreptate, deoarece genul asta de atitudine de favorizat infractori pare sa inceapa sa devina o regula in sistemul de justitie. Si eu am o situatie, o inselaciune in care am fost eu chemata sa imi sustin declaratia, intr-un interogatoriu organizat vadit impotriva mea, iar infractorii nici nu au fost interogati si dosarul a fost trimis inapoi cu recomandarea de "clasare". Nu trebuie lasat sa se intample asa ceva.
:) Cand eu personal sunt acuzata, am dreptul la replica oriunde s-ar face acele afirmatii despre mine. Chiar si la clubul Rotary. Nu prea vad de ce as permite asa ceva vreunei fiinte in lumea asta...
Si daca tot nu sunteti avocat si cunoasteti legea poate un pic mai bine ca mine, dar oricum la nivel de profan, poate veti reusi la un moment dat sa ganditi din perspectiva unei fiinte omenesti si atunci veti intelege si unde este infractiunea.
Desigur, este dreptul dumneavoastra sa urmariti discutia si sa participati. Insa sincer, pentru mine interventiile dumneavoastra sunt total neconstructive. Daca ati fi avocat, as spune ca sunteti in conflict de interese si ca de fapt aparati partea adversa :))
Domnule tgeorgescu, va inteleg eforturile... In fine, mai mult sau mai putin, trebuie sa recunosc. Dar totusi, eu am pornit aceasta discutie ca sa aud ce se poate face, nu ce nu se poate face. Stiu ca astia sunt smecheri, stiu ca aparent nu li se poate face nimic - sau cel putin, le place sa se invaluie in aparenta ca nu li se poate face nimic, ca sunt invincibili... dar mai am si un sentiment ca nu e chiar asa.
Multumesc pentru indrumari. Nu ma intereseaza sa ma ocup sa obtin niciun fel de despagubiri sau daune; ma intereseaza sa se opreasca infractiunea si sa inceteze comportamentele abuzive (nu sunt singura fata de care se intampla, insa nu aveti idee ce frica e indusa acolo si ce conditionari... iar ei "vaneaza" in permanenta, efectiv; chestia asta ruleaza in permanenta in lume, oamenii "pregatesc" poate sute de persoane in fiecare saptamana si construiesc chestia asta calcand, efectiv, peste mormane de oameni redusi la tacere si cenzurati si cu povestile si imaginile distorsionate si la nivel personal, nu numai la nivel public... Nu stiu daca putem sa concepem cam cum resimte o persoana bolnava si disperata sa primeasca ajutor si care si-a pus credinta in asta ca in dumnezeu, un raspuns de genul "pai nu esti in stare sa evoluezi, de-aia; trebuie sa mai vii o data la seminar, ca nu ai inteles cum stau lucrurile"...).
Am depus o petitie in care am sesizat inselatoria - nu sunt parte vatamata, nu am cum, insa macar cineva investigheaza si am speranta ca se poate face ceva, la un moment dat.
Insa ma simt vatamata in partea cu povestile, cu raspandirea unei imagini si a unor povesti despre mine in timp ce mi se blocheaza dreptul la replica si comunicarea. Pe asta nu stiu cum sa o rezolv... Si chiar nu am cum sa sustin niciun fel de costuri; situatia dureaza de ceva vreme si m-a afectat in destul de multe moduri...
Oh wow. Atunci, chiar foarte ”util” tot ce mi-ați spus și cum ați direcționat discuția... Deși pot să vă înțeleg revolta, sau cum să o numesc, în legătură cu ”terapiile” astea. Mulțumesc, oricum.
”Mulțumesc” în continuare pentru... acuze și pentru susținerea infractorului, domnule tgeorgescu. În continuare îmi este neclar cum reușiți să vă ajutați clienții, dar vă doresc succes.
Da, pot sa pun laolalta ceva acte. Si nu, cursurile nu sunt acreditate; corporatia este singura entitate, sa zic asa, care le recunoaste... sau le anuleaza.
Multumesc foarte mult; modul in care ati pus in context mi-a clarificat mult lucrurile.
Asa este, cu observatia / rectificarea ca nu este vorba despre o presupusa inselatorie, ci chiar despre o inselatorie (poate nu in sensul legii, dar in sens omenesc, cand cineva iti vinde un produs spunandu-ti lucruri neadevarate sau ascunzand sau distorsionand informatii in mod intentionat si strategic, eu ii zic inselatorie. Escrocherie. Alba-neagra. Asa cumva. In termeni juridici nu stiu sa traduc :) se poate sa se numeasca altfel).
Si cu rectificarea ca nu este vorba despre angajatorul meu - eu sunt agentie/freelance.
Si mai departe, cu precizarea ca discreditarea se face in fata colegilor si clientilor lor existenti si potentiali - si, prin extensie, in fata clientilor mei potentiali (in povestea lor, nu, eu sunt un traducator care ”nu a inteles”, printre altele :) ).
deci, cum spuneam, murim de mana astora si e legal, nimeni nu le poate face nimic :))))))
la conferintele Noii Drepte, aveti dreptul sa puneti intrebari? aveti dreptul sa va exprimati opinia despre Noua Dreapta fara ca ei sa angajeze lunetisti sa va elimine? si daca ei angajeaza lunetisti si va elimina ca nu le convin opiniile dumneavoastra, nu-i nimic de facut, sau...?!
edit: cu alte cuvinte, exista vreo posibilitate omeneasca si legala de a opri acesti criminali?
e adevarat ca eu sunt filolog, dar... legea e facuta pentru a proteja omul, in general? sau e facuta pentru a proteja infractorii?