avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate Andrey is

Activitate Andrey is

Buna ziua .
Am o nelamurire cu rolul nominal unic de la finantele locale.
In urma cu cateva zile am primit o executare de la finante pentru niste amenzi de care nu stiam , mergand la primarie sa vad despre ce este vorba ,am descoperit ca pe numele meu erau deschise 2 roluri . Mentionez ca nu stiam de cele 2 roluri ca la inceputul anului 2016 cand am platit impozitul nu mi sa sus despre el .
Am cerut socoteala si cei de acolo au spus ca se vor cumula rolurile in unul singur . Este corect ce fac ei acolo sau cum pot rezolva problema.
Va mulțumesc.
Buna ziua .
In urma cu cateva zile am primit o somatie de la primarie pentru niste amenzi de care nu stiam . Am mers sa vad despre ce este vorba si am descoperit ca pe langa rolul unic in care aveam masinile a mai aparut un rol cu 2 amenzi de acum 5 ani de care nu stiam .
Cei de la financiar au spus ca ei nu au nici o vina si ca cele 2 roluri se vor cumula acuma si eu voi trebui sa platesc .

Este corect si legal ca sa am 2 roluri , mentionez ca eram cu impozitele platite la zi si cu reducerea de vigoare aplicata . De ce nu m-i sa spus cand am platit ca mai am un rol .
Ce asi putea face sa rezolv aceasta problema . Va mulțumesc.