avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Rol nominal unic
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Rol nominal unic

Buna ziua .
Am o nelamurire cu rolul nominal unic de la finantele locale.
In urma cu cateva zile am primit o executare de la finante pentru niste amenzi de care nu stiam , mergand la primarie sa vad despre ce este vorba ,am descoperit ca pe numele meu erau deschise 2 roluri . Mentionez ca nu stiam de cele 2 roluri ca la inceputul anului 2016 cand am platit impozitul nu mi sa sus despre el .
Am cerut socoteala si cei de acolo au spus ca se vor cumula rolurile in unul singur . Este corect ce fac ei acolo sau cum pot rezolva problema.
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:31, 3 Ianuarie 2017
Vi s-a raspuns la acest topic
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putem avea 2 roluri unice la primarie ? Andrey is Andrey is Buna ziua . In urma cu cateva zile am primit o somatie de la primarie pentru niste amenzi de care nu stiam . Am mers sa vad despre ce este vorba si am ... (vezi toată discuția)
Cum formulez cererea de anulare a unui rol nominal unic deschis de catre un alt mostenitor pe acelasi teren Laurentiu B Laurentiu B In cadrul unei primarii, pe acelasi teren, sau deschis 3 roluri nominale unice, teren ce face obiectul unui partaj succesoral.Ma intereseaza cum fac sa anulez ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal gherasim56 gherasim56 Lucrez la Primarie la impozite si taxe și de multe ori mi se adreseaza persoane care cer certificat fiscal pentru persoane decedate, care desigur nu mai ... (vezi toată discuția)