avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Activitate cristidanila

Activitate cristidanila

Răspuns la discuția Redobandire permis auto
Multumesc frumos pentru raspuns.Ma puteti indruma catre articolul din lege care face referire la acest aspect?
In data de 10.11.2017 am primit o condamnare de 8 luni de zile cu amanea aplicarii pedepsei pe un termem/ de supraveghere de 2 ani de zile.Infractiunea comisa este cea de conducere sub influenta bauturilor alcolice art.336 ncp,nefiind cunoscut cu antecedente penale.Marea nedumerire este cand si cum imi pot redobandi permisul auto....Am tot citit pe internet si am dat peste art.103 OUG 195/2002 litera C din care inteleg ca dupa 90 de zile de la data ramanerii definitiva a hotararii pot sa-mi iau permisul innapoi....Ma poate lamuri cineva daca este corect?Sau ce trebuie sa fac?
Multumesc!
Buna ziua,
In data de 18.09.2016 am produs un accident rutier rezultat cu pagube materiale pe raza judetului Neamt.La sosirea echipajului de politie am fost testat cu aparatul echilotest rezultand o alcolemie de 0.61%.Am colaborat cu ei,am recunoscut ca am baut,apoi am mers pentru a mi se recolta probele de sange.Pe data de 25.09.2016 am fost la IML Piatra Neamt si am platit eu analizele (la recomandarea agentului constatator pentru a nu stau pana aloca ministerul fonduri).Au trecut 3 luni si inca nu am nici un rezultat.Am sunat la IML Piatra Neamt,ei au zis ca rezultatul este trimis catre IPJ Neamt,iar cei de acolo observ ca nu vor sa-l trimita mai departe catre agentul constatator (sau cel putin asa sustine el).Exista un termen legal de punere in miscare a dosarului?Sau ce pot face sa ajunga rezultatul la ei?
Multumesc.