avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Redobandire permis auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Redobandire permis auto

In data de 10.11.2017 am primit o condamnare de 8 luni de zile cu amanea aplicarii pedepsei pe un termem/ de supraveghere de 2 ani de zile.Infractiunea comisa este cea de conducere sub influenta bauturilor alcolice art.336 ncp,nefiind cunoscut cu antecedente penale.Marea nedumerire este cand si cum imi pot redobandi permisul auto....Am tot citit pe internet si am dat peste art.103 OUG 195/2002 litera C din care inteleg ca dupa 90 de zile de la data ramanerii definitiva a hotararii pot sa-mi iau permisul innapoi....Ma poate lamuri cineva daca este corect?Sau ce trebuie sa fac?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristidanila , utilizator 09:57, 10 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu hotararea definitiva mergeti si va ridicati permisul.
Multumesc frumos pentru raspuns.Ma puteti indruma catre articolul din lege care face referire la acest aspect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce s-a intamplat cu permisul meu si daca a fost anulat cand as putea sa dau de permis Lurentiu1989 Lurentiu1989 in baza art. 87 din oug 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice raportat la art 320 ind 1 alin. 7 cod proc. pen. condamna pe inculpatul Laurentiu ... (vezi toată discuția)
Alcol la volan..... jauca jauca deci anul trecut 20.04.2014 in duminica mare am condus sub influenta alcolului....neadaptand viteza intr´o curba am derapat de pe drum.....a venit politia la ... (vezi toată discuția)
Fără acord de recunoaştere joony92 joony92 sent. pen. nr. 59/03.03.2016.În temeiul art. 396 alin. 1 şi 4 C. proc. pen. coroborat cu art. 404 al. 3 teza a II-a C. pr. pen. raportat la art. 83 C. pen. ... (vezi toată discuția)