avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rezultat alcolemie iml
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rezultat alcolemie iml

Buna ziua,
In data de 18.09.2016 am produs un accident rutier rezultat cu pagube materiale pe raza judetului Neamt.La sosirea echipajului de politie am fost testat cu aparatul echilotest rezultand o alcolemie de 0.61%.Am colaborat cu ei,am recunoscut ca am baut,apoi am mers pentru a mi se recolta probele de sange.Pe data de 25.09.2016 am fost la IML Piatra Neamt si am platit eu analizele (la recomandarea agentului constatator pentru a nu stau pana aloca ministerul fonduri).Au trecut 3 luni si inca nu am nici un rezultat.Am sunat la IML Piatra Neamt,ei au zis ca rezultatul este trimis catre IPJ Neamt,iar cei de acolo observ ca nu vor sa-l trimita mai departe catre agentul constatator (sau cel putin asa sustine el).Exista un termen legal de punere in miscare a dosarului?Sau ce pot face sa ajunga rezultatul la ei?
Multumesc.
Puteti sesiza IJP in scris, cu nr. de inregistrare/ data pentru a solicita stadiul dosarului.
Vorbiti cu organul de UP, stie ce are de facut daca vrea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan messartim messartim Buna ziua.Am si eu o problema.Acum 9 luni am condus baut (100m pana acasa)si am cauzat un accident soldat cu pagube materiale(rezolvate imediat),politia a ... (vezi toată discuția)
Posibilitate permis anulat 5oopoisons 5oopoisons va prezint si eu o situatie ; testat cu alcooltestul am aut 052 mi sa recoltat la iml si cele 2 probe nu mi sa cerut sa le platesc (unde le platesc) mi sa ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.03 Ionut_24 Ionut_24 In data de 7.06 ac, in jurul orelor 06:30, am fost oprit la un control si testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.03. Nu am fost de acord cu ... (vezi toată discuția)