Buna ziua,
In data de 18.09.2016 am produs un accident rutier rezultat cu pagube materiale pe raza judetului Neamt.La sosirea echipajului de politie am fost testat cu aparatul echilotest rezultand o alcolemie de 0.61%.Am colaborat cu ei,am recunoscut ca am baut,apoi am mers pentru a mi se recolta probele de sange.Pe data de 25.09.2016 am fost la IML Piatra Neamt si am platit eu analizele (la recomandarea agentului constatator pentru a nu stau pana aloca ministerul fonduri).Au trecut 3 luni si inca nu am nici un rezultat.Am sunat la IML Piatra Neamt,ei au zis ca rezultatul este trimis catre IPJ Neamt,iar cei de acolo observ ca nu vor sa-l trimita mai departe catre agentul constatator (sau cel putin asa sustine el).Exista un termen legal de punere in miscare a dosarului?Sau ce pot face sa ajunga rezultatul la ei?
Multumesc.
Alcool la volan
messartim
Buna ziua.Am si eu o problema.Acum 9 luni am condus baut (100m pana acasa)si am cauzat un accident soldat cu pagube materiale(rezolvate imediat),politia a ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.03
Ionut_24
In data de 7.06 ac, in jurul orelor 06:30, am fost oprit la un control si testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.03. Nu am fost de acord cu ... (vezi toată discuția)