avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... posibilitate permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

posibilitate permis anulat

va prezint si eu o situatie ; testat cu alcooltestul am aut 052 mi sa recoltat la iml si cele 2 probe nu mi sa cerut sa le platesc (unde le platesc) mi sa luat permisul si mi sa dat dovada alcolemiei' din pacate am si diabet si din cate am inteles influienteaza negativ .este posibil aflarea rezultatului de la iml? am semnat si procesul verbal ,nu am mai avut probleme antecedente ;acum mi se trage de la un sofer la care iam sters bara spate de noroi , a chemat politia si nici nu am mai facut documentele de constatare a pagubelor nu am obstructionat organele intelegeti normal ca vina principala este a mea ,ce sanse am sa rezolv cat mai favorabil si cum ?? ps . se iau in calcul numai probele de la iml ??
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:26, 15 Martie 2010
Ati avut 0,52 la testul cu alcooltestul. La probele de sange alcoolemia va fi, foarte probabil, peste 1. Ati savarsit infractiunea de conducere in stare de ebrietate. Urmare: dosar penal si, dupa ramanerea definitiva a sentintei, anularea permisului de conducere.
Avand in vedere cele aratate de distinsul expert, d-nul.Ciobanu,cred ca ar trebui sa solicitati recalcularea alcoolemiei.
Aveti in acest topic,formula Widmark care sta la baza recalcularii alcoolemiei la la "In legatura cu recalcularea alcoolemiei"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0,52 mg/l in aerul expirat PopescuGeorge PopescuGeorge Am fost prins conducand un vehicul doar de la un vecin pana acasa o distanta de 50 metri si nu eram pe un drum public cu circulatie intensa. La etilotest a ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.85 in sange marmotzel marmotzel Va salut. Am fost oprit de catre politie pe 14 februarie in aerul expirat mi-a iesti 0.42 astfel am fost condus la spital pentru a-mi recolta probe de sange am ... (vezi toată discuția)
Alcoolul la volan adrian08 adrian08 Buna ziua! In data de 04.12.2010 am fost depistat cu o alcolemie in aerul expirat de 0,57.Mi-a fost recoltata proba de sange la IML refuzand a doua proba de ... (vezi toată discuția)