avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate Leo60

Activitate Leo60

Discuție Arenda teren
În 2015 am intrat în posesia ( prin adresă la Prefectură) contractului de arendă pentru un teren pentru care eram coindivizar. Contractul este din 2012, nu am fost consultat nici de celalalt coindivizar, nici de arendaş, deci nu este semnat de mine, dar, nu apare nici semnatura celuilalt. Cum a primit primaria si APIA un contract în alb? Problema este că eu nu am primit partea mea de bani din recoltă, din urmă, pe când celălalt coindivizar, care este din localitatea respectivă, a primit partea lui.Ce trebuie să fac să obţin banii de pe partea mea? În 2015, când am trimis arendaşului adresă că am ieşit din indiviziune, mi-a trimis un contract în alb, pe care a zis să-l semnez că o să trecă el clauză de restituire. Cât de corect este ?
Vă mulţumesc,
Răspuns la discuția Recuperare sulta
Pot apela la un executor judecatoresc in localitatea unde locuiesc eu? Este departe de cea unde este pamantul si celalalt coindivizar ....
Am o hotarare judecatoreasca (devenita definitiva si irevocabila in iulie 2015) de iesire din indiviziune, iar partea cealalta coindivizara trebuie sa-mi plateasca sulta si cheltuielile de judecata (in total 950l ei). Am trimis o somatie, prin executor judecatoresc si tot astept de luni bune sa primesc ce a decis instanta. Hotararea judecatoreasca nu este obligatorie ? Ce trebuie sa fac eu ca sa primesc acesti bani?