avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare sulta

Am o hotarare judecatoreasca (devenita definitiva si irevocabila in iulie 2015) de iesire din indiviziune, iar partea cealalta coindivizara trebuie sa-mi plateasca sulta si cheltuielile de judecata (in total 950l ei). Am trimis o somatie, prin executor judecatoresc si tot astept de luni bune sa primesc ce a decis instanta. Hotararea judecatoreasca nu este obligatorie ? Ce trebuie sa fac eu ca sa primesc acesti bani?
Cel mai recent răspuns: Leo60 , utilizator 20:29, 28 Decembrie 2016
Apelati tot la executor , faceti cerere pt executare silita. Hotararile se executa de bunavoie sau silit.
Pot apela la un executor judecatoresc in localitatea unde locuiesc eu? Este departe de cea unde este pamantul si celalalt coindivizar ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj- sulta ionut c ionut c Cum se intra in posesia sultei? Trec acum si prin partaj,asa ca s-au facut 5 expertize,cea imobiliara fara lotizare, deci unul va ramane in casa (probabil ... (vezi toată discuția)
Modalitate plată sultă mioara54 mioara54 Buna ziua.Intrebarea mea este simpla:cum este mai bine sa dau o sulta,in fatza unui notar si cel ce primeste sulta sa dea o declaratie notariala ,ca a primit ... (vezi toată discuția)
Prescriptie sulta esanu doina esanu doina Cu cat timp inainte de data limita ( data de la care intervine prescriptia sultei ) trebuie incepute formalitatile de executare silita, asfel incat sa nu ... (vezi toată discuția)