avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Activitate Achim vasile

Activitate Achim vasile

Adaug: tot la acea problema legata de acea parcare ..Am fost anuntat pe 18 ,dupa 15 ..de agentul ..birou tamponarii.. s a prezentat sotia proprietarului ..de si nu ia a parcat acolo ..agentul ia intocmit procesul..in care scrie ca de fapt trebuia sa se prezinte in 24 de ore cum zice articolul ...pe 2002 in fine ,legea zice ca daca nu te prezinti in cele 24 ore ..se ridica ..permisul ..dar agentul i da un advertizment..mie in proces ..imi scrie ca am trecut pe langa autoturismul parcat si nu mam asigurat ..si am derapat si l am acrosat ..nu zice ca in ce situatie a fost parcat ..si de felul pe timp ..zapada gheata ..si ogase ..doar ca acel autovehicul era parcat intr o zona fara indicator ..inter..stationare ..mentionez ..ca acea alee era cu sens unic ..masina ..era parcata pe bordura jumate in drum jumate pe trotuar ..deci optura si acea alee si trecerea pietonilor ..si pe stanga erau parcate in sir autovehicule a celor din bloc ..el nu locuieste acolo ci ..in Mocira ..si aleea e in Baia mare ..
Ok...finalul e ca am 3 puncte penalizare ..avertizment ..si polita mi aluato (asigurare) doar ptozgarietura minora pe bara ..Am semnat procesul cu obiectie si vreau sa l contest la judecatorie ..acel proprietar in spate cu 3 metri are parcare pe aceasi parte amenajata pt gradinita ..parcare libera .. eu cred caam fost neindreptatit ..sa imi ia si polita de asigurare ..dor ca proprietaru e D. Parvu ..si o trimite pe zisa nevastasa ..la declaratii..
Imi cer scuze daca am exacerat ..cu ceva in acest text ..dar am vrut sa scot la iveala cum e treaba in Romania ..cu stima..
Si daca am condus regulamentar..??
E o straduta in cartier ..nu in bulevard..!?
Deci pe gheata si ogase cum poti evita ..daca te fura ..+ am 11 ani de sofer de camion..fac europa..nu asta conteaza..doar ca platesc asigurare si ..cu ce ma ajuta ..legea e pt fraieriii..in Romania ..in Germany ..sunam si io ridica.. asta e ..Cu respect..
Tote 4 sunt de iarna..am stat o zi in sectembrie la montare..era multa lume..
Pe o str. din baia mare ..cu sens unic..se afla o masina parcata ,pe partea dreapta ,cu jumate in str..in liniament drept..dar din cauza ca pe stanga erau parcate reg..altele si ce a ..parcata neregulamentar pe dreapta ..str. e deja in curba.. fiind str. acoperita cu gheata si ogase facute in urma circularii..vehiculelor..ma proiectat direct in ce a parcata..neregulanentar...Am facut poze la aceasta situatie ..se vede clar ca acel autoturizm optureaza trecerea si fiind si gheata jos si ogase ..greu de evitat ..chiar daca ai trece cu 5 la ora. A aparut proprietarul fiind la cafea la pita H ..masina a parcato in spate la cafenea ..deci..a refuzat categoric sa avem o intelegere ..si s a intors in cafenea fara sai pese ca mi am avariat in coltul din bara masini lui..provocandumi o infundatura in aripa spate si frecarea barei spate dreapta..M am prezentat la polis ..urgent am facut declaratia si astept sa l gaseasca pe individ..dar ei mi au sugerat ..polis.. caci tot eu sunt devina ..nu ca individu si a lasat caruta in drum..Ce pot face..cum sa mi repar autoturismul ..cei de la servis ..nu mi o fac fara 500 € .. mi a dat polis dovada de reparatie ..dar ..so fac pe banii mei..ce lege e asta ..in germania se ridica ..auto..parcate neregulamentar..la noi ..nici prin lege nui poti cere la raspundere ..Mi s a facut o mare nedreptate ..eu sunt devina ca am trecut pe str....astept un raspus favorabil ..va multumesc anticipat..cu stima..