avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In final..(Politia ..mi a facut o mare nedreptate ) ..
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In final..(Politia ..mi a facut o mare nedreptate ) ..

Adaug: tot la acea problema legata de acea parcare ..Am fost anuntat pe 18 ,dupa 15 ..de agentul ..birou tamponarii.. s a prezentat sotia proprietarului ..de si nu ia a parcat acolo ..agentul ia intocmit procesul..in care scrie ca de fapt trebuia sa se prezinte in 24 de ore cum zice articolul ...pe 2002 in fine ,legea zice ca daca nu te prezinti in cele 24 ore ..se ridica ..permisul ..dar agentul i da un advertizment..mie in proces ..imi scrie ca am trecut pe langa autoturismul parcat si nu mam asigurat ..si am derapat si l am acrosat ..nu zice ca in ce situatie a fost parcat ..si de felul pe timp ..zapada gheata ..si ogase ..doar ca acel autovehicul era parcat intr o zona fara indicator ..inter..stationare ..mentionez ..ca acea alee era cu sens unic ..masina ..era parcata pe bordura jumate in drum jumate pe trotuar ..deci optura si acea alee si trecerea pietonilor ..si pe stanga erau parcate in sir autovehicule a celor din bloc ..el nu locuieste acolo ci ..in Mocira ..si aleea e in Baia mare ..
Ok...finalul e ca am 3 puncte penalizare ..avertizment ..si polita mi aluato (asigurare) doar ptozgarietura minora pe bara ..Am semnat procesul cu obiectie si vreau sa l contest la judecatorie ..acel proprietar in spate cu 3 metri are parcare pe aceasi parte amenajata pt gradinita ..parcare libera .. eu cred caam fost neindreptatit ..sa imi ia si polita de asigurare ..dor ca proprietaru e D. Parvu ..si o trimite pe zisa nevastasa ..la declaratii..
Imi cer scuze daca am exacerat ..cu ceva in acest text ..dar am vrut sa scot la iveala cum e treaba in Romania ..cu stima..
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:08, 20 Ianuarie 2017
Daca asteptati un sfat incercati sa fiti cat de cat coerent in exprimare.
Sincer, nu se intelege chiar nimic din relatarea dvoastra. Este plina de puncte si nu exista nicio logica. In regulament scrie ca nu suntem la Academia Romana dar totusi...
Incercati sa reformulati daca doriti o opinie relativ la problema dvoastra.

PS: pana si titlul topicul este plin de puncte!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

asigurari,cazul4.2 culpa comuna??? johny34 johny34 am avut masina parcata dupa o curba la stanga,3 sferturi pe domeniul public,in parcarea din spatele blocului,parcat pe partea dreapta,parcare nemarcata,fara ... (vezi toată discuția)
Accident rutier fara victime mancipri mancipri - Data de 10.03,2017 in jurul orei 17.30 conducand autoturismul personal , ma indreptam catre locuinta mea, catre locul de parcare de resedinta - La ... (vezi toată discuția)
Tamponare usoara cu o masina parcata radu313 radu313 Buna ziua, astazi am avut o tamponare usoara cu o masina parcata in timp ce faceam o intoarcere pe un drum cu 2 sensuri. din cauza ca pe ambele sensuri erau ... (vezi toată discuția)