avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cine-i vinovat ..fiind iarna gheata pe carosabil , ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cine-i vinovat ..fiind iarna gheata pe carosabil , masina parcata in str. Neregulamentar..aluneci prin orase si o acrosezi..??

Pe o str. din baia mare ..cu sens unic..se afla o masina parcata ,pe partea dreapta ,cu jumate in str..in liniament drept..dar din cauza ca pe stanga erau parcate reg..altele si ce a ..parcata neregulamentar pe dreapta ..str. e deja in curba.. fiind str. acoperita cu gheata si ogase facute in urma circularii..vehiculelor..ma proiectat direct in ce a parcata..neregulanentar...Am facut poze la aceasta situatie ..se vede clar ca acel autoturizm optureaza trecerea si fiind si gheata jos si ogase ..greu de evitat ..chiar daca ai trece cu 5 la ora. A aparut proprietarul fiind la cafea la pita H ..masina a parcato in spate la cafenea ..deci..a refuzat categoric sa avem o intelegere ..si s a intors in cafenea fara sai pese ca mi am avariat in coltul din bara masini lui..provocandumi o infundatura in aripa spate si frecarea barei spate dreapta..M am prezentat la polis ..urgent am facut declaratia si astept sa l gaseasca pe individ..dar ei mi au sugerat ..polis.. caci tot eu sunt devina ..nu ca individu si a lasat caruta in drum..Ce pot face..cum sa mi repar autoturismul ..cei de la servis ..nu mi o fac fara 500 € .. mi a dat polis dovada de reparatie ..dar ..so fac pe banii mei..ce lege e asta ..in germania se ridica ..auto..parcate neregulamentar..la noi ..nici prin lege nui poti cere la raspundere ..Mi s a facut o mare nedreptate ..eu sunt devina ca am trecut pe str....astept un raspus favorabil ..va multumesc anticipat..cu stima..
Cel mai recent răspuns: Achim vasile , utilizator 10:53, 6 Ianuarie 2017
Buna seara, dumneavoastra ati condus complet regulamentar?Ati avut cauciucuri de iarnă?
Tote 4 sunt de iarna..am stat o zi in sectembrie la montare..era multa lume..
Scuze..noiebrie..vroiam sa zic...
Si daca am condus regulamentar..??
E o straduta in cartier ..nu in bulevard..!?
Deci pe gheata si ogase cum poti evita ..daca te fura ..+ am 11 ani de sofer de camion..fac europa..nu asta conteaza..doar ca platesc asigurare si ..cu ce ma ajuta ..legea e pt fraieriii..in Romania ..in Germany ..sunam si io ridica.. asta e ..Cu respect..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina avariata din cauza caderii de gheata de pe cladire myxfabi myxfabi buna ziua , am si eu o intrebare in urma cu 2 zile de pe blocul unde locuiesc a cazut o bucata de gheata pe masina parcata regulamentar in parcarea blocului ... (vezi toată discuția)
Citatie primita intr-un proces intentat de vinovatul accidentului!! ac_flower ac_flower Buna ziua, Am primit cu cateva zile in urma o citatie prin posta, prin care sunt chemat in calitate de intimat (!), in proces cu vinovatul accidentului care ... (vezi toată discuția)
Invitaţie poliţia locală parlucian parlucian Bună. Fratele meu a primit o invitaţie de a se prezenta la sediul Poliţiei Locale din oraşul nostru, Arad, în legatură cu o ... (vezi toată discuția)