Buna ziua,
Am primit cu cateva zile in urma o citatie prin posta, prin care sunt chemat in calitate de intimat (!), in proces cu vinovatul accidentului care este petent pentru fond.
Accidentul s-a produs in brasov, in luna februarie.practic, mi-am gasit masina parcata pe bulevard, lovita serios(avariata toata partea stanga, a necesitat tractarea), de catre alta masina lovita, la randul ei de un taximetrist care nu a acordat prioritate.
mai precis, taximetristul a intrat in intersectie, nu a acordat prioritate, a lovit un renault care circula regulamentar, acesta a fost proiectat in masina mea parcata pe bulevard si de aici a ricosat pe partea opusa.
la politie s-a completat, semnat procesul verbal, cu constatare, schita, etc. taximetristul a fost considerat vinovat,retinandu-i-se permisul.
reparatia masinii a durat doua luni si s-a facut evident, pe polita rca a celui gasit vinovat.
Nu inteleg acum, de ce sunt chemat in instanta in calitate de intimat !!!, culmea, de catre cel care a produs daunele.mi se pare strigator la cer, ca, dupa ce gasesc masina parcata lovita , stau fara masina doua luni de zile, fara nici o vina, sa mai fiu si citat in instanta tocmai de individul care mi-a pricinuit toate problemele astea.incredibil!!!
Am nevoie, va rog, de un sfat legat de aceasta situatie penbila, nu stiu la ce sa ma astept, de ce sunt citat ca intimat, ce trebuie sa spun acolo, la judecatorie.ce incearca , de fapt sa obtina acest individ?
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns:
Laura Ciobeica , moderator
22:29, 24 Iunie 2009