avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare ilegala,
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare ilegala,

M-am ales cu permisul suspendat in urma unui accident petrecut la o intersectie.Vrand sa intru pe un drum principal de pe o strada laterala am intampinat probleme de vizibilitate din cauza masinilor parcate ca de obicei pana in intersectie si langa trecerea de pietoni.Pentru a ma asigura am fost nevoit sa intru o idee cu botul masinii in fata .In acel moment am fost izbit puternic de un taximetru exact in farul din stanga ,impactul puternic m-a intors aproape in lateral.Ce drepturi am avand in vedere ca politia a constatat ca fiind eu vinovat pt neacordare de prioritate, netinand cont de viteza taxiului in apropierea intersectiei si a trecerii de pietoni, si a faptului ca era imposibil sa te asiguri regulamentar din cauza masinilor parcate
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:54, 27 Ianuarie 2018
Exista in actul de sanctionare, consemnarea faptului ca, era imposibila asigurarea regulamentara. Exista martor/martori cu privire la acest aspect ?

Totul s-a desfasurat pe fuga politia a vrut sa scape cat mai repede si nu s-a tinut cont de masinile parcate de alte impedimente care au dus la producerea evenimentului iar domnul taximetrist pana sa intre in autovrhiculul meu a trecut peste o trecere de pietoni cu viteza, singurul martor care este persoana aflata cu mine in masina
Depuneti la judecatoria indicata in PV de contraventie plingere contraventionala impotriva acestui PV. Daca persoana aflata in masina nu va e ruda, anexati declaratia sa ca martor si proba fotografii ale aceleiasi intersectii (ideal era sa fi facut poze chiar atunci). Dupa depunerea plingerii, cu certificat de grefa va duceti la politie si va recuperati permisul (plingerea suspenda sanctiunile). Va veti judeca in calitate de petent cu IPJ respectiv. Daca nu va pricepeti si nu aveti timp, angajati sau macar consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare process verbal 90zile+examen!!!!!!! bogdy29 bogdy29 Buna ziua! O sa va povestesc pe scurt, sa nu va plictisesc: tatal meu conducea masina, in care eram eu si mama.stationam pe partea dreapta a drumului si ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - neacordare prioritate pieton ramona_30 ramona_30 buna seara.situatia este asa: la trecere de pietoni, nu vad nici un pieton pe sensul meu de mers, reduc viteza etc pt ca vazusem deja echipajul de politie de ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima stafie sorinel gigel stafie sorinel gigel buna ziua, in data de 01.03.2010, am produs un accident rutier in urma caruia a rezultat o victima ce a suferit o fractura de tibie in treimea ... (vezi toată discuția)