avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate 959566

Activitate 959566

Buna ziua,
Cum pot obtine o adeverinta de venit pentru o perioada lucrata de 10 ani ,de la o societate aflata in faliment , efectiv desfiintata .
Adeverinta fiindu mi necesara pentru pensionare,
Unde trebuie sa ma adresez,spre cine trebuie sa ma indrept.
Va multumesc!
Se mai poate pune poprire pe conturi daca se platesc in fiecare luna 100 de lei pentru penalitati si dobinzi debitul fiind achitat in totalitate.
Sunt persoana fizica.
As dori sa stiu ,daca am de platit la Administratia judeteana a finantelor publice suma de 4213 lei care reprezinta penalitati si dobinzi (debitul fiind achitat in totalitate)si platind lunar suma de 100 lei se mai poate pune poprire pe conturi.precizez ca sunt persoana fizica.
In anul 2015 pe data de 22 aprilie sotul meu a suferit un accident rutier in urma caruia a stat in coma pina in data de 16.08 2015 dupa care a decedat..
A fost internat intr-un spital privat unde s-a platit in jurr de 90.000 Ron.
Am dat in judecata Casa de pensii pentru rcuperarea unor sume de bani la nivel de Unitate de sanatate de stat,dar se pare ca nu am dreptul dupa cum sa pronuntat instanta.
Va rog daca se poate sa-mi spuneti inpotriva cui trebuie sa ma indrep pentru a recupera o anumita suma de bani
Multumesc .
ce suma se poate recupera ,daca un functionar public a decedat in urma unui accident rutier ,fiind declarat accident de munca de traseu si a fost spitalizat in coma 4 luni(spital privat)unde s-a platit circa 85000 lei.