avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe conturi
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe conturi

Se mai poate pune poprire pe conturi daca se platesc in fiecare luna 100 de lei pentru penalitati si dobinzi debitul fiind achitat in totalitate.
Sunt persoana fizica.
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 16:10, 21 Iunie 2018
Daca sunteti in faza de executare silita, da. Daca aveti o intelegere de plata si o respectati, atunci nu ar trebui sa vi se puna poprire pe conturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe conturi 959566 959566 As dori sa stiu ,daca am de platit la Administratia judeteana a finantelor publice suma de 4213 lei care reprezinta penalitati si dobinzi (debitul fiind ... (vezi toată discuția)
Finantele mi-au blocat conturile plsss help calida calida Am un Cabinet de Psihologie si am am datorii la plata impozitului pe profit. Am doua conturi in banca, unul cu caracter de depozit in care se varsa alocatia ... (vezi toată discuția)
Cum decurge practic executarea silita la cererea unei firme de recuperatori ? ririana ririana Buna ziua, Apelez la exeperienta persoanelor fizice care au fost in situatia de a fi exectuate silit de firme de recuperare. Mai concret, datele ... (vezi toată discuția)