In anul 2015 pe data de 22 aprilie sotul meu a suferit un accident rutier in urma caruia a stat in coma pina in data de 16.08 2015 dupa care a decedat..
A fost internat intr-un spital privat unde s-a platit in jurr de 90.000 Ron.
Am dat in judecata Casa de pensii pentru rcuperarea unor sume de bani la nivel de Unitate de sanatate de stat,dar se pare ca nu am dreptul dupa cum sa pronuntat instanta.
Va rog daca se poate sa-mi spuneti inpotriva cui trebuie sa ma indrep pentru a recupera o anumita suma de bani
Multumesc .
In titlu scrieti accident de munca. Nu precizati daca soferul se afla in timpul serviciului, daca evenimentul s-a produs in tara sau in strainatate. Daca era in timpul serviciului, era angajat la o firma din tara sau era angajat la o firma romaneasca care presta servicii in strainatate ?
Chiar daca a fost un accident rutier, in conditiile in care sunt indeplinite conditiile de AM mentionate la art. 5 lit.g) din Legea ssm nr. 319/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare, victima beneficiaza de anumite prestari si servicii mentionate la art. 18 din Legea nr. 346/ 2002 republicata in 2009 privind asigurarea pentru AM si BP.
Am nevoie de un sfat
opreanico
am cazut la serviciu, nu mi s-a eliberat adeverinta de salariu si am intrat in concediu de odihna, adeverinta necesara la medic pt eliberarea certificatului de ... (vezi toată discuția)
Intrebare
Catalin_1981
Daca un angajat in timpul programului de lucru , este pus sa faca un lucru in alta locatie in afara locului de munca de catre seful lui , binenteles acesta nu ... (vezi toată discuția)