Distanta legala a unor sere, de o casă de locuit,proprietate privata.... Această activitate este o activitate de producție și comerciala, doresc sa știu, ce autorizații au nevoie acești producători...
Și cum vor fi despăgubiți vecinii în caz de incendiu, văzând că distanta casei mele este de 5m de aceste sere....Există o legislație care ne protejează în caz de incendiu? Acești proprietari trebuie sa fie asigurați, văzând că serele sunt construite din folie de plastic.....???? Sau există o altă legislație legală pentru acoperirea prejudiciilor , în caz de incendiu? Trebuie autorizatie de la pompieri,pentru a fi în regula cu activitate de producție și comert legume??Multumesc anticipat....
Distanta legală de
depozitare a lemnelor de foc de către vecin,față de gardul separator, care este proprietatea mea construit pe terenul meu, cumpărat 5 ani în urmă....Mulțumesc anticipat...
Bună ziua, v a răspuns cineva la întrebarea dv.referitoare la legea care administrează distanta legala de depozitare a lemnelor de foc fata de gardul dintre proprietati...
Sunt obisnuitele escrocherii online ,dar e foarte simplu de inteles acest lucru,in momentul cind vi se cer bani anticipat....bani pe care trebuie sa-i trimiteti intr-un cont,si totul se termina aici...IN Romania erau la moda, plicurile postale prin care castig-ai o dacie 1310,dar ca sa beneficiezi de cistig trebuia sa platesti citeva mii de lei intr-un cont,dar odata platita suma,nu se intimpla nimic,nu-ti era trimisa masina noua....cu aceasta escrocherie au inselat foarte multi cetateni din romania....Asa dar ATENTIE. !!!!!!
Parerea mea este de a merge in cele mai serioase televiziuni si programe de televiziune,la cele mai cunoscute ziare....si fa acest caz cunoscut....ar fi o lupta contra coruptiei si contra injustitiei in Romania....Ai putea sa arati fata corupta a ANAF,in care sa arati ca justia nu este egala pentru toti....Fii tu un curajos,care arata tuturor unde stau gunoaiele in Romania....