avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Activitate bujardin

Activitate bujardin

Discuție contract
buna ziua, daca adunarea generala a votat creseterea chiriei la un spatiu ( uscatorie 8 mp ) unde am contract nedeterminat, anexez urmatoarele precizari din contract: pretul chiriei este fix,pe durata unui an si poate fi revizuitnumai la sfarsitul fiecarui an
-prezentul contract de inchirierese incheie pe o perioada nedeterminata incepand cu 1.01.2007 prezentul contract poate inceta numai prin acordul scris al ambelor parti

Adunarea generala a fost pe 31.01.2019,,,mi se cere sa platesc chiria incepand cu 1.02.2019, i-am cerut un act aditional unde sa scrie clar ce mi se cere, pe care l-am primit pe date de 13.04.2019,,legal este sa platesc chiria incepand cu :
1)---1.02.2019
2)-1.04.2019 caci atunci am primit actul
3)-astept sf anului calendaristic
Cum este corect sa platesc ?
am primit o notificare unde mi se aduce la cunostinta pe data de 13.04.2019...si totodata ma instiinteaza ca s-a modificat contractul de inchiriere si printr-un act aditional ca trebuie sa platesc retroactiv 80 lei pe luna,,,multumesc astept raspunsul dvs
Răspuns la discuția spatiu comun
am deja contract de ceva ani, nu ar fi fost mai bine sa ma anunte din timp cand este sf fiecarui an,,,eu am contract inainte sa apara legea 196/2018, ma gandesc la o instiintare precum ca la sf anului x,,,chiria va fi modificata printr-un act aditional,,,ori la mine a fost in aceeasi luna. Eu am inchiriat pe scara 1 cei din scara 2 au decizie la noi pe scara 1?
o alta intrebare,,,cand au fost montate antenele de telefonie mobila cei de la ultimul etaj nu au semnat, pot cere in instanta anularea contractului? multumesc
Discuție spatiu comun
am un contract de inchiriere pe o perioada nedeterminata a unei uscatorii de 8 m p, noul Admin. si presedinte vor sa rezilieze contractul, asa ca mi-a marit chiria de 4 ori, ce pot face in privinta asta?
cei care au boxe la subsolul blocului trebuie sa plateasca si ei chirie?