avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... spatiu comun
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

spatiu comun

am un contract de inchiriere pe o perioada nedeterminata a unei uscatorii de 8 m p, noul Admin. si presedinte vor sa rezilieze contractul, asa ca mi-a marit chiria de 4 ori, ce pot face in privinta asta?
cei care au boxe la subsolul blocului trebuie sa plateasca si ei chirie?
Cel mai recent răspuns: bujardin , utilizator 16:50, 8 Aprilie 2019
Pentru corecta si completa dv informare studiati atent disp L nr 196/2018
Orice parte comuna din condominiu poate fi exclusiv utilizata d ecatre un proprietari numai cu acordul vecinilor si al asociatieid e proprietrai prin incheierea de contract de inchiriere sau de folosinta
Si uscatoria si boxele reprezinta parte comuna imobil de locuit in comun,iar utilizarea exclusiva a acestora se poate realiza numai cu acordul vecinilor al asociatiei de proprietari prin incheierea de contract de locatiune sau de folosinta
am deja contract de ceva ani, nu ar fi fost mai bine sa ma anunte din timp cand este sf fiecarui an,,,eu am contract inainte sa apara legea 196/2018, ma gandesc la o instiintare precum ca la sf anului x,,,chiria va fi modificata printr-un act aditional,,,ori la mine a fost in aceeasi luna. Eu am inchiriat pe scara 1 cei din scara 2 au decizie la noi pe scara 1?
o alta intrebare,,,cand au fost montate antenele de telefonie mobila cei de la ultimul etaj nu au semnat, pot cere in instanta anularea contractului? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, iar uscatoria de ... FOSYPRIL FOSYPRIL Buna ziua!locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, iar uscatoria de rufe este la etajul 4.Acum 10 ani cand m-am mutat aici in scara uscatoria a fost in ultimul hal.Eu ... (vezi toată discuția)
Uscatorie bloc! bună seara! as vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se ... onetime onetime Bună seara! As vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se află la parter sunt bun comun sau se pot folosi doar anumite persoane de acestea. În prezent, ... (vezi toată discuția)
Folosinta balcon de pa casa scarii rusu dana rusu dana Buna ziua!Locuiesc intr un bloc de 4 etaje cu cate 3 apartamente pe palier. Apartamentele de la parter nu au balcoane dar o incapere la et.4 cu destinatia de ... (vezi toată discuția)