avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract

buna ziua, daca adunarea generala a votat creseterea chiriei la un spatiu ( uscatorie 8 mp ) unde am contract nedeterminat, anexez urmatoarele precizari din contract: pretul chiriei este fix,pe durata unui an si poate fi revizuitnumai la sfarsitul fiecarui an
-prezentul contract de inchirierese incheie pe o perioada nedeterminata incepand cu 1.01.2007 prezentul contract poate inceta numai prin acordul scris al ambelor parti

Adunarea generala a fost pe 31.01.2019,,,mi se cere sa platesc chiria incepand cu 1.02.2019, i-am cerut un act aditional unde sa scrie clar ce mi se cere, pe care l-am primit pe date de 13.04.2019,,legal este sa platesc chiria incepand cu :
1)---1.02.2019
2)-1.04.2019 caci atunci am primit actul
3)-astept sf anului calendaristic
Cum este corect sa platesc ?
am primit o notificare unde mi se aduce la cunostinta pe data de 13.04.2019...si totodata ma instiinteaza ca s-a modificat contractul de inchiriere si printr-un act aditional ca trebuie sa platesc retroactiv 80 lei pe luna,,,multumesc astept raspunsul dvs
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 10:49, 20 Aprilie 2019
Legal,va revine obligatia achitarii chiriei majorate de la data hotararii adunarii generale a membrilor proprietari

ynocentta a scris:

Legal,va revine obligatia achitarii chiriei majorate de la data hotararii adunarii generale a membrilor proprietari

Afirmatie fara acoperire.

Expunerea intiatorului nu e suficienta, posibil si eronata. Virgula intre "fix" si "pe", contract cu prevederi aiurea - pret "revizuit", incetare prin acordul scris al ambelor parti, act aditional adus la cunostinta, confuzie intre "an" si "an calendaristic"??!!

@bujardin. Nu inteleg ce vreti dvs. Vreti sa faceti farmacie cu asociatia? Pentru mine e clar, oameni au dorit cresterea chiriei de la inceputul anului. Ce mare filozofie?! Daca nu va mai convine chiria, mergeti in alta parte!
Daca vreti neaparat farmacie, mergeti la un avocat cu toate hartiile pt ca pana si o virgula conteaza. Din cele ce ati scris eu nu ma pot hazarda sa va dau alt raspuns iar dvs nu stiti nici ce-i aia "act aditional".

Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Aprilie 2019
CipM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiile inchiriate de asociatie rebell_rose rebell_rose Buna ziua, La parterul blocului avem o uscatorie pe care dorim sa o inchiriem. Care este procedura legala de a inchiria acel spatiu si ce declaratii trebuie ... (vezi toată discuția)
Chirie anl cu penalitati excalubur excalubur Buna ziua, In anul 2008 am incheiat un contract de inchiriere a unei locuinte tip ANL, pe o perioada de 5 ani. Incepand cu anul 2013 s-au incheiat, anual, ... (vezi toată discuția)
Chirie sediu firma cornelia05 cornelia05 Buna seara! Am încheiat un contract de închiriere sediu societate in 2012 pe o perioada de 5 ani, cu o chirie de 500 euro. Cand am vizitat spațiul ... (vezi toată discuția)