avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Chirie ANL cu penalitati
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Chirie ANL cu penalitati

Buna ziua,
In anul 2008 am incheiat un contract de inchiriere a unei locuinte tip ANL, pe o perioada de 5 ani. Incepand cu anul 2013 s-au incheiat, anual, acte aditionale de prelungire a acestui contract pana in anul 2016.
Din acest moment nu am mai platit chiria lunara considerand ca in lipsa unui act aditional si in termen de 3 luni calendaristice de la neplata contractul nu mai este valabil
In prezent am aflat ca trebuie sa platesc suma de aprox. 3000 lei reprezentand chiria pentru anul 2016 si pana in prezent + penalitati de aproximativ 1250.
Chiria lunara au majorat-o de la 115 lei cat era prevazuta in contract la 250 lei fara nico notificare prealabila si fara ca eu sa semnez vreun document.
Mai mult decat atat nu am primit nicio notificare de neplata a chiriei.
Ce as putea sa fac in aceasta situatie?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Speta - recurs (dr. comercial) marius19841 marius19841 Buna ziua, Speta suna cam asa: Societatea C da in judecata fundatia umanitara M asupra unor pretentii legate de un act de inchiriere al unui spatiu in ... (vezi toată discuția)
Chirie anl calculata gresit ,recalculata dupa un an cu majorari florinteodor florinteodor Buna ziua ,va rog sa ma ajutati cat mai repede cu un raspuns. Sunt intr-o situatie disperata .Locuim impreuna cu sotia si cu cei trei copiii intr-o chirie ANL ... (vezi toată discuția)
Calcul chirie anl! vdas vdas Buna ziua! Locuiesc de mai multi ani intr-un apartament ANL. Cu data de 1 noiembrie 2021 contractul de inchiriere o locuintei a expirat (valabilitate 1 an), ... (vezi toată discuția)