Buna seara! Am încheiat un contract de închiriere sediu societate in 2012 pe o perioada de 5 ani, cu o chirie de 500 euro. Cand am vizitat spațiul comercial, proprietarul a cerut o chirie de 800 euro, dar noi i-am oferit 500 euro in primul an si 600 euro din anul al doilea de chirie, dacă activitatea se desfășoară in parametri normali, fiind cu toții de acord. Acum s-a împlinit termenul pentru a începe anul 3 de chirie si mi-a sosit factura si chitanța cu act aditional pe 700 euro. Precizez faptul ca in contract nu se stipulează nimic de modificare chirie din an in an, chiria fiind fixa pe toata perioada de 5ani. Ceea ce credem noi este faptul ca cineva dorește sa închirieze spațiul unde noi funcționăm si i-a oferit mai mult, iar acum au început șicanele. Ce se întâmpla dacă nu semnez actul aditional cu mărire cost chirie ? Actul aditional cu 600 euro este pentru anul calendaristic mai 2013-mai 2014. Si dacă ma credeți ca il credeam destul de serios pe proprietar si atât de încântat ca are chiriaș bun, care nu întârzie platile, nu am avut pretenții la nimic si totuși s-a întâmplat necazul. Ce Pitești face in continuare si ce se poate întâmpla? Va multumesc!