avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere teren pt stalp de telefonie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere teren pt stalp de telefonie

Buna seara . De cateva zile ma tot suna un operator de la digi mobil sa le inchiriez un teren extravilan pentru a instala un stalp de telefonie . Au cerut o parcela 12x12 mp. vreau sa precizez ca terenul este exact langa asfalt pe DN 58A Lugol-Resita la 1 km de sat Remetea Pogonici , este stalp de curent electric joasa tensiune la 200 m de teren. Operatorul a fost in zona si cunoaste locul unde am eu. A vrut un vecin sa-i inchirieze si nu dispune de acte de proprietate si la trimis la mine stiind ca am acte de proprietate. Intrebare este, ce suma as putea obtine pentru o inchiriere anual timp de 10 ani?
Cel mai recent răspuns: Aurora990 , utilizator 17:58, 23 Noiembrie 2022
Operatorul nu v-a facut o oferta de inchiriere?
La ce va ofera mai adaugati 50 la suta si apoi incepeti sa negociati. Daca oferiti un comision ma ofer sa negociez in numele dvs.!;)
Atentie la obligatiile pe care vi le asumati prin contractul de inchiriere, trebuie sa platiti si la stat impozit pe venit.
el a oferit 600 euro anual dar mai sunt alte releie pe terenul primariei si am inteles ca primesc 1000 e anual
Primaria are alt statut, cel mai probabil are mai mult teren si atunci negocierea se desfasoara altfel.
Puteti solicita 950, coborati treptat cate 50 si cand ajungeti la 800 le spuneti ca mai jos nu lasati si sa se duca la cine doresc.
Daca nu cedeaza le mai lasati 50 si apoi le spuneti sa va mai caute anul urmator cand chiria va fi mai mare.
10 ani este un termen lung, le spuneti ca in 10 ani se pot intampla multe, firma sa dea faliment sau dvs sa transmiteti contractul prin mostenire, inclusiv sa vina Apocalipsa, asa ca 800 este o suma rezonabila.
De câteva zile m-au contactat k companie de telefonie ca ar lua în chirie din pământul meu un ar ca să monteze o antena pt.imbunatatirea semnalului.Ar vrea sa facem contract de închiriere pe 10 ani.Ce riscuri sunt daca dau pe un termen lung de 10 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea proprietatii de catre o societate corporatista de telecomunicatii vestat_25 vestat_25 O suprafata de 50 mp (din curtea de 1000 mp) este inchiriata catre un operator de telefonie mobila pentru instalarea unui stalp pe care au fost montate mai ... (vezi toată discuția)
Amplasarea antenelor gsm ContSters62736 ContSters62736 care sint actele normative care trebuiesc respectate pentru amplasarea antenelor GSM pe blocuri. am cautat ceva timp pe net dar nu am gasit decit niste ordine ... (vezi toată discuția)
Conflict cu romtelecom prioan prioan Sunt preot intr-un sat de langa Iasi si de cativa ani am inceput ridicarea casei parohiale. Cum nu avem gard, cei de la Romtelecom au amplasat 2 stalpi pentru ... (vezi toată discuția)